Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΠAME OΛOI BAΘY!


Στις 23 Aυγούστου στον Όρμο Nούσας (Bαθύ) να είμαστε όλοι εκεί σε μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας (DJ set πάρτυ με τους ACTIVE MEMBER) ενάντια στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που τώρα κατασκευάζεται, στο παράνομο λιμάνι και την αυθαίρετη καταπάτηση του δημόσιου χώρου και τη μετετροπή συνολικά της περιοχής σε βιομηχανική χαβούζα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ. ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΙΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!
Να δείξουμε στους Στασινοκοπελουζομυτιληναίους και στα αφεντικά τους ότι δε θα αφήσουμε να κάνουν τη γη μας φέουδο.
Αν τώρα το ξενυχτίσουμε είναι ένα άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 4:05
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ.
ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΑ. ΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ (ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ). ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΧΗ ΜΗΤΕΡΑ. ΑΝ Η ΦΤΩΧΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χρισιανέ μου
αδικείς την ιεραρχία και αφήνεις υπονοούμενα για το Μακαριώτατο.
Μη γίνεσαι μίζερος για μερικές δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δημόσιας γης που προσπαθούν να σώσουν από τους άθλιους και αγράμματους νεοέλληνες κτηνοτρόφους. Τι τα θέλουν αυτοί τα βοσκοτόπια βλάχοι άνθρωποι; Καλά κάνει λοιπόν, όπως καλά κάνει και μετατρέπει τα ξωκκλήσια σε μοναστήρια και τα φράζει αυγαταίνοντας την έκτασή τους και μη αφήνοντας τους καταραμένους Έλληνες να πηγαίνουν εκεί και να ψήνουν και να ακούν μουσική οι ειδωλολάτρες.
Επίσης αδικείς τους εφημέριους των ιερών ναών. Πως θα εξιλεωθεί ο ΤΕΑτζής του χωριού μου αν δεν κάνει μια προσφορά ενυπόγραφη στην εκκλησία; Να μη βλέπω το όνομά του και να ξεχάσω τη ρουφιανοδράση του στη χούντα;
Για να περισώσουν το δημοκρατικό μας ήθος το κάνουν αγαπητέ μου ανενημέρωτε χριστιανέ.
ΥΓ: Ο Μακαριώτατος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία. Οι κακές γλώσσες (εγώ δηλαδή) λένε ότι θα το διαπραγματευτεί για να δηλώσει η εκκλησία όλη την Ελλάδα στο κτηματολόγιο.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΕΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΣΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2262024282 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΙΔΗ. ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 7 ΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΕΞΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ,ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑ, ΠΑΜΠΕΡΣ, ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
που δείχνεις τόσο ενδιαφέρον για την πολύτεκνη μητέρα:
Μήνυμα ελήφθη και διαδίδεται. Οι συνάνθρωποι ανταποκρίνονται ήδη και θα έρθουν σε επαφή με τον πατέρα Ευάγγελο.
Ενημέρωσέ μας αν χρειάζονται και ρούχα άλλου είδους, όπως σεντόνια κ.α. ώστε μέχρι το Σαάββατο που θα πάμε στο Βαθύ να μεταφέρουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε, exeisminima, και όποιοι φίλοι ασχολείστε με το θέμα της ταλαίπωρης μάνας
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΧΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ [ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ]