Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Nέες μετρήσεις για το νερό στη Θήβα

Τα αποτελέσματα των νέων μετρήσεων εδώ.
Σχετικά, οι "Θηβαίοι πολίτες για το περιβάλλον" σχολιάζουν:
ο καρκινογόνο εξασθενές χρώμιο βρισκεται εν αφθονία σε γεωτρήσεις και δεξαμενές. Σχεδόν αμετάβλητο. Στα ίδια επιπεδα με τις τιμές του Φθινοπώρου 2007.
Γεγονός που σημαίνει ότι, οι ρυπαντές βιομήχανοι, ανενόχλητοι συνεχίζουν να ρυπαίνουν τα υπόγεια νερά μας..... Εν τω μεταξύ, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει μέχρι τώρα από την ΔΕΥΑΘ και την Δημοτική αρχή, όσον αφορά:

1ο να μην πληρώσουν οι πολίτες το κόστος, και
2o να σταματήσει η συνεχιζόμενη ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα.
Με απάθεια, μακαριότητα και αδιαφορία οι υπεύθυνοι θεσμικοί και πολιτικοί παράγοντες, ΔΕΥΑΘ, Δημοτική αρχή του κ.Σβίγγου, η Νομαρχία του κ. Περγαντά, ο περιφερειάρχης, το ΥΠΕΧΩΔΕ και η κυβέρνηση, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αρκούμενοι μόνο σε ανέξοδες και προκλητικές δηλώσεις επ΄ ευκαιρία, της παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον. Η διαφημιζόμενη, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ, κ. Χαλβατζή, μηνυτήρια αναφορά, αν δεν είναι «στάχτη στα μάτια», σίγουρα είναι παρωνυχίδα."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΩΜΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

διάβασε καλλίτερα

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ 150000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΕΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ [ ΦΥΣΙΚΟ ] ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ

15 Ιούνιος 2008 7:36 μμ