Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ο Ελικώνας .... αύριο

Δείτε αποτυπωμένα σε χάρτη τα αιολικά που σχεδιάζονται στον Ελικώνα. Προσθέστε και τα δίκτυα (γραμμές, πυλώνες, υποσταθμοί ) μεταφοράς ρεύματος και τους τεράστιους σε εύρος δρόμους για την μεταφορά των Α/Γ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Κατεβάστε το αρχείο με το χάρτη των αιολικών εγκαταστάσεων στον Ελικώνα, που έχουν άδεια παραγωγής (πράσινο χρώμα) ή έχουν υποβάλλει αίτηση στη ΡΑΕ (κόκκινο χρώμα)
Κατεβάστε, επίσης το αρχείο με τους αναλυτικούς πίνακες των εγκαταστάσεων (της Βοιωτίας και, ειδικότερα, του Ελικώνα)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά φορά τα σχόλια είναι περιττά.
Βάλτε στο χάρτη και τα λιμάνια στο Κορινθιακό , τα Θερμικά εροστάσια σε Αντίκυρα ,Θίσβη, Θήβα , Οινόφυτα και πιθανά στη Χαιρώνεια.
Τέλος βάλτε και τον Ασωπό.
Καμαρώστε τώρα το μεγαλείο του Νομάρχη, για το παρόν και το μέλλον της Βοιωτίας.
Πάντως υπάρχει πρόταση. Να βγάλουμε ένα εργοστάσιο από τη Θήβα και να το πάμε στη Λιβαδειά, Για να μιμηθώ και εγώ την απίστευτη πρόταση του Ν. συμβούλου που δεν θυμάμαι το όνομά του αν και μου το είπανε. Πραγματικά απίστευτος. Να τους χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έκανε πραγματικά καλή δουλειά με τους δημάρχους και το νομάρχη. Όλοι ψημένοι εδώ και χρόνια τώρα θα δρέψουν τους κόπους τους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά υπάρχει και ένα όριο φέρουσας ικανότητας ανά νομό στο χωροταξικό που κάπου γράφτηκε ότι είναι για την ΠΑΠ2:

ΝΟΜΟΣ Φ.Ι.[MW] Α/Γ
Ευρυτανίας 638 319
Φθιώτιδας 593 297
Φωκίδας 260 130
Βοιωτίας 393 197
Αιτωλοακαρνανίας159 79
Καρδίτσας 244 122
Εύβοιας 950 475
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΠ 2 3237 1619
ΠΑΠ 1 960 480
ΠΑΠ 3 876 438
Αττική 100 50
ΓΕΝ. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΠ 5174 2587

Άρα για τη Βοιωτία 393 ΜW. Όχι ότι είναι λίγα αλλά τα άλλα νούμερα για 1600MW είναι μη πραγματοποιήσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Χάλασε ο πίνακας. Πρώτη στήλη Φέρουσα ικανότητα, δεύτερη αριθμός τυπικών Α/Γ 2MW

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο πρώτος ανώνυμος.Τον θυμήθηκα τον Σύμβουλο που έκανε την "φοβερή ", "εκπληκτική" πρόταση για ξήλωμα των δύο Α/Γ που είναι κοντά στο χωριό σε αντάλλαγμα την αποδοχή της επέκτασης. Ανεπανάληπτος,λές να είναι και οικονομολόγος;;
Καράντζαλης λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΕΧΕΣΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΙΕΛΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟΣΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ - ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΟΣ ΟΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΠΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗς ΣΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΑΜ ΣΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑΤΙ

γειά σου ήρωα είπε...

Γιατί περιμένουμε εσένα να μπεις μπροστά και να μας φωνάξεις. Εμείς δεν προλαβαίνουμε για όλα,έχουμε και δουλειές όσο και αν σου φαίνεται ερίεργο.

Ανώνυμος είπε...

τα κομπλεξ φαίνονται σε ολες τις εκδηλωσεις σας. μεινατε εσεις και μονο οι τελειοι, αφου ετσι σας αρεσει. συνεχλιστε την γυμναστικκη εκλεκτοι του συγκεκριμενου συμφεροντολογικου περιβαλλοντος του εαυτούλη σας. σας μαθαμε.

cleo είπε...

Ανώνυμε,

Όποιος δεν έχει επιχειρήματα, επιστρατεύει σχόλια και χαρακτηρισμούς. Το πρώτο πληθυντικό είναι για να δημιουργείς "κλίμα".

Προφανώς είναι και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεσαι γιατί σε σύνταξη, ορθογραφία και περιεχόμενο δεν φαίνεται να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή.