Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Για τα Αιολικά στον Ελικώνα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΚΩΝΙΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ο Σύλλογος Ελικωνίων καλεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και ώρα 12 :00 το πρωί στην πλατεία Ζερικίου όλους τους φίλους του Ελικώνα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση ενός ακόμη Αιολικού Πάρκου στις κορυφές του Ελικώνα και στη θέση Μεγάλη Λούτσα .

Λέμε ΝΑΙ στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με σωστό σχεδιασμό αλλά λέμε

ΟΧΙ στην καταστροφή του δάσους .

Σας καλούμε να συζητήσουμε για το μέλλον του τόπου μας και για το πώς θα προστατέψουμε τα βουνά μας από την καταστροφική επιδρομή κερδοσκοπικών εταιρειών.


Το Δ.Σ του

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΙΚΩΝΙΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνε κι εσύ μέλος της καινούριας cyber-Ελλάδας: http://www.cyberrepublik.com/en/referrer/11835

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελικώνας στο βωμό της πράσινης ανάπτυξης του ΓΑΠ:
"Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ακόμη πως επιταχύνεται η διαδικασία για την κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών σε όλη τη χώρα, ότι αναθεωρείται η δασική νομοθεσία, ώστε να γίνει η σύνδεση της με την περιβαλλοντική νομοθεσία και «ανοίγει η συζήτηση για το είναι δάσος αλλά και τι θέλουμε να είναι δάσος»".

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011
Το μνημόνιο του περιβάλλοντος...

...να τους κεράσουμε λίγο νερό Ασωπού? [οεο]
Γράφει ο Γιάννης Ζαμπετάκης

.....

Από την άλλη, ο Παπακωνσταντίνου ήταν απλά ένας πολύ κακός υπ. οικονομικών...Οι πράξεις του έδειξαν μια απύθμενη υποτέλεια στις τροϊκανές βουλές, δεν είχε ποτέ σχέδιο δικό του...απλά ήταν το "καλό παιδί" - "το-ποτιρη-τής" που το ΔΝΤ σίγουρα θα επιθυμούσε να έχει σε κάθε χώρα που έχει δανείσει money...
Μαθαίνω τώρα ότι είναι υπέρμαχος του λιγνίτη...φευ...τότε είναι σε λάθος υπουργείο...ή το ΥΠΕΚΑ (υπουργείο περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής) πρέπει να αλλάξει όνομα και να γίνει ΥΠΕΔΑ (υπουργείο περιβάλλοντος και διοξειδίου του άνθρακα)...
Εν κατακλείδι, άνθρακες ο θησαυρός του ανασχηματισμού για το Περιβάλλον, αγαπημένο μου ιστολογιάκι...
Αλλά όπως είπε και ένας αγαπητός δάσκαλος σήμερα...από έναν πολιτικό τυμβωρύχο (που ξέθαψε τον Παπαϊωάννου του βαθέος παΣΟΚ!) τι καλύτερο θα μπορούσαμε να αναμένουμε?

o tempora o "environmentalis" mores...