Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Παγκόσμια ημέρα δράσης των bloggers


Με σύνθημα “Τι θα γινόταν αν κάθε blog δημοσίευε post για το ίδιο θέμα την ίδια μέρα?” το “blog action day!” προτείνει σε όλους τους bloggers στις 15 Οκτωβρίου να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από θέματα που αφορούν το περιβάλλον.
Μέχρι στιγμής περίπου 2000 blog έχουν δηλώσει συμμετοχή με κοινό που υπερβαίνει τα 1.000.000 αναγνώστες.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και ποιος ειπαμε οτι ειναι πισω απο το ολο event???

paraxeno είπε...

καλημέρα σας, αν βρείτε χρόνο ριξτε μια ματιά στην σελίδα του οικολογίου, που ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη διαδικτυακή πρωτοβουλία πολιτών με στόχο την συμμετοχή μας και την αφύπνιση μας για την βελτίωση του περιβάλλοντος μας - Γίνεται προσπάθεια για συμμετοχή ενημέρωση και δραστηριοποίηση όλων των τοπικών κοινωνιών ώστε και η Ελλάδα ολόκληρη και να ενώσει τη φωνή και τον προβληματισμό της και οι μικρές τοπικές κοινωνίες να αρχίσουν να δρουν καιρια και αποτελεσματικά στα θέματα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν... αλλά και η πληροφορία να διακινείται αποτελεσματικά έτσι ώστε να αφυπνίζονται όλο και περισσότεροι - Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αττική, και προβλήματα σοβαρά υπάρχουν παντού... όσοι λοιπόν από εμάς ανησυχούν έστω και στο ελάχιστο για το μέλλον μας στο περιβάλλον που ζούμε ας βοηθήσουμε στην ενημέρωση ΄και των υπολοίπων συνανθρώπων μας... με όποιο τροπο μπορούμε

Oikologio.gr

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Ευχαριστούμε για την επισήμανση, πράγματι το Οικολόγιο μας είναι γνωστό και απο τις κινητοποιήσεις για τις φωτιές, θα είμαστε σε επικοινωνία. Πρέζα tv, όπως λέει και η ανάρτηση, διοργανωτής είναι το blogactionday μια παγκόσμια διαδικτυακή προσπάθεια, καλή πρωτοβουλία μας φαίνεται, έτσι κιαλλιώς εμάς το δικό μας είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στο περιβάλλον.