Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Τι γίνεται με την ΕΑΒ;

Μεγάλες ποσότητες τοξικών ρύπων μεταξύ αυτών και εξασθενούς χρωμίου παράγονται στην ΕΑΒ, αποκαλυπτικό είναι και το σχετικό δημοσίευμα:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=43818424
Έχει επισημανθεί πολλές φορές αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν παρουσιασθεί αποτελέσματα ελέγχων της τεράστιας αυτής μονάδας. Γιατί άραγε;

13 σχόλια:

agios thomas είπε...

Εδώ είναι τα δύσκολα.
Πως το κράτος θα τιμωρήσει τον εαυτό του;

Ανώνυμος είπε...

H ΕΑΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΛΑΛΛΟ ΧΩΡΟΜΙΟ Ή ΜΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕςΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑ, ΡΠΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΑΒ, ΝΑ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΘΗΚΕ.
ΓΙΑΤΙ.
ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ.
ΤΗΣ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Άγιε Θωμά, τι γνώμη έχεις για την κινητοποίηση στα Οινόφυτα;Θα συμμετέχετε;

agios thomas είπε...

Αν και έχω πει τη γνώμη μου πιο παλαιότερα, περί απαγοητεύσεων, ναι θα συμμετέχουμε.
Εδώ στον Άγιο Θωμά, υπάρχει και μια παραπληροφόρηση που δημιουργήθηκε με τα προιόντα των αγροτών.
Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται τον χρόνο τους να αντιληφθούν την κατάσταση και να αντισδράσουν. Ο αγώνας μας εστιάζεται εκεί. Στην πλήρη κατανόηση του προβλήματος από αυτή την ομάδα. Γιατί όταν αυτή η ομάδα πάρει τα τρακτέρ(ια) και κόψει την εθνική στα δύο, τότε θα έρθουν και τα κανάλια και θα γίνει ντόρος σοβαρός. Και θα πάει το μπινελίκι σύννεφο και θα υπάρχει τροφή για την τηλεόραση.

Θα είμαστε λοιπόν εκεί. Και εμείς και όσους μπορέσουμε να πείσουμε ακόμη.
Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της παρεξήγησης με τους αγρότες, το διάβασα στο ιστολόγιο σου. Έχουν τεράστιο πρόβλημα πράγματι γιατί κανείς δεν φαίνεται να αναλαμβάνει να τους ενημερώσει επίσημα και να αναλάβει και τις ευθύνες τυχόν αποζημιώσεων κλπ. Όμως το πρόβλημα υπάρχει, έχει δημοσιοποιηθεί και τους θίγει δυό φορές: μια όπως όλους τους κατοίκους και μια ως παραγωγούς που αφενός δυσφημούνται τα προιόντα τους αφετέρου έρχονται σε επαφή με σταγονίδια λόγω ποτίσματος. Η μόνη λύση είναι να κινητοποιηθούν και να διεκδικήσουν τη λύση στο πρόβλημα.Πραγματικά όπως αναφέρεις μια δυναμική αγροτική παρέμβαση στην συγκέντρωση των Οινοφύτων θα έδινε άλλο χαρακτήρα. Μακάρι να τους πείσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κατόρθωσα να λυθώ και να το σκάσω απο το μουχλιασμένο υπόγειο που με είχαν μπουντρουμιάσει οι σκοτεινές δυνάμεις. Με φωνάξατε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ , Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ...., ΤΙΠΟΤΑ....., ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΔΙΑΦςΕΡΟΝ. ΤΑΣΟ ΤΙ ΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέει ο Τάσος, πάντως εγώ περιμένω να έρθεις και να βάλεις το θέμα της κεραίας που σε απασχολεί.

Ανώνυμος είπε...

Φωτεινή, επιδη είμια στο χωριό, βάλτο εσύ και φωνάξτε με, μαζι με τον Τασο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ φίλε, το πιασα το αγωνιστικό υπονοούμενο. Άμα έχεις και άλλα θέματα να αγωνιστούμε εγώ και ο Τάσος, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις.