Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Άλυτο πρόβλημα του νερού σε Σχηματάρι- Οινόφυτα

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες με το νερό - βούρκο, που τρέχει στις βρύσες Οινοφύτων -Σχηματαρίου, μετά την περιπόθητη σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ, οδήγησε σε λειτουργία, εκ νέου, των μολυσμένων με εξασθενές χρώμιο γεωτρήσεων. Τόσο το Σχηματάρι, το οποίο έπαιρνε εδώ και χρόνια νερό απο το Μόρνο, όσο και τα Οινόφυτα, τροφοδοτούνται με νερό απο την Υλίκη ενώ τα ταχυδιυλιστήρια, που έχουν κατασκευαστεί, δεν μπορούν να επεξεργαστούν το κακής ποιότητας νερό της λίμνης.
Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στα διόδια Σχηματαρίου, το Σάββατο 7/6, στις 11 π.μ. προχωρούν φορείς και κάτοικοι της περιοχής.

Έντονα διαμαρτύρονται οι κάτοικοι που θεωρούν ότι, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, εμπαίζονται και καταγγέλουν τους δήμαρχους Σχηματαρίου Βαγγ. Γεωργίου και Οινοφύτων Γ. Θεοδωρόπουλο για αναποτελεσματικούς χειρισμούς. Επιπλέον, έντονες διαμαρτυρίες ακούγονται, καθώς συνεχίζεται η τροφοδοσία των βιομηχανιών με νερό ύδρευσης, με αποτέλεσμα η αυξημένη κατανάλωση να επιβαρύνει περισσότερο την δύσκολη λειτουργία των διυλιστηρίων νερού.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

αυτά καλλίτερα να τα κάνεις χωρίς προαναγγελίες

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΤΟ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο Δήμαρχοι, μέτριος φτηνοπολιτικάντης ο ένας, ψευτοαριστερίζων με ικανότητες, που θα τις εμφανίσει όταν στνταξιοδοτηθεί ο άλλος δεν έκαναν τίποτα για την αποκατάσταση της υδρολογικής λεκάνης του Ασωπού. Περίμεναν νερό από την ΕΥΔΑΠ και φυσικά υην πάτησαν. Τι θα κάνουν από δω και πέρα; Φυσικά τίποτα!! Γιατί δε μπορούν, γιατί δε θέλουν, γιατί δεν έχουν τα κότσια, γιατί είναι πολύ λίγοι. Σ' αυτή τη Βοιωτία δεν είναι ικανοί οι πολιτικοί μας άνδρες ούτε καν να κάνουν το ευκολότερο. Να παραιτηθούν. Ή μήπως νομίζουν ότι είναι αναντικατάστατοι;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ασωπέ
Οι ικανότητες των θεσμικών του νομού μας εξαντλούνται δυστυχώς στην προεκλογική περίοδο. όταν λέμε ότι ο χ ή ο ψ Δήμαρχος είναι έξυπνος, εννοούμε ότι ξέρει να γλύφει την πολιτική του ιεραρχία, να συντρώγει με του δεσποτάδες, να προσκυνάει τους βιομήχανους, να τάζει ψέμματα στους ραγιάδες-δημότες και να γυρνάει σε βαφτίσια και μνημόσυνα. Έτσι με τις ευλογίες όλων αυτών φτάσαμε στο σημείο να έχουμε αρχόντους, χέστηδες και ανάρχιδους, που τριγυρνούν γραβατωμένοι και λένε παπάντζες - γενικούρες για το περιβάλλον και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Και για αλλαγή - επαναφορά:
Που πετάει τα απόβλητα του Τυροκομείου ο μέγας τυροκόμος - πρώην κομματαάρχης του Λουκά του Βοιωτού; (άλλοι τον έλεγαν Βούδα).
Πόσοι τον έχουν δεί; Δεκάδες Λιβαδίτες και όλοι οι Γρανιτσαίοι.
Τι κάνει όταν ετοιμάζεται να ξεφορτώσει το βυτίο του στον Κηφισό και περνάει κάποιος αγρότης; Κάνει πως κατουράει στη γράνα. Θα επανέλθω, ίσως και με εικόνα. Πάντως έχει καθώς λένε βιολόγικό, αλλά μάλλον τον βολέυει το ποτάμι και οι σούδες.

Ανώνυμος είπε...

Σφαγεία, τυροκομείο, βιολογικός δημιουργούν προβλήματα. Τα νερά της Έρκυνας πρέπει να εξετασθούν.
ΧΥΤΑ επίσης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ?

Ανώνυμος είπε...

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απο τη Βοιωτία.... Η Συμπαράταξη.....
Τι λες ρε φίλε ανώνυμε των 5.25 ; μήπως μας κολλάς και ένσημα και δεν δουλεύουμε σκληρά;
Αν το καλοσκεφτούμε, είναι πολύ κολακευτικό που μας ψάχνεις. Η κινητοποίηση θέλει τη Συμπαράταξή της!
Πέρα απο τα αστεία εκεί ήμασταν αλλά εσύ δεν το ξέρεις: Somebody is out there. Την επόμενη φορά να μας ψάχνεις καλλίτερα.
Μήπως όμως και σύ είσαι Συμπαράταξη και δεν το έχεις ακόμη καλοκαταλάβει;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Με εκπροσώπησες εσύ ανθρωπέ μου. Τόσες φορές σε έχω εκπροσωπήσει εγώ στις κινητοποιήσεις της Συμπαράταξης, δίκαιο δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτισμένοι Σχηματαραίοι: "Συν Συμπαράταξη και χείρα κίνει", δε νομίζετε; Αν και κάθε άλλο παρά αγωνιστές κάτοικοι Σχηματαρίου μου φαίνεστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ [ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ] ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ

10 Ιούνιος 2008 2:05 μμ