Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

To Ποντίκι στη φάκα του Μυτιληναίου

Με τίτλο "Κίνδυνος μπλακ άουτ λόγω αλαλουμ της ΔΕΗ" το πονηρό δημοσίευμα, από το πάλαι ποτέ αιχμηρό ΠΟΝΤΙΚΙ, καλεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες να σώσουν τη χώρα από το μπλακ άουτ.
"Αη Νικόλα Βοήθειά μας" είναι το ένθετο, που πανηγυρίζει για τη σωτηρία από την ένταξη στο σύστημα της μονάδας του Μυτιληναίου. Μόνο που η μονάδα επιδοτήθηκε πανάκριβα με 36 εκατ. ευρώ, όχι για να μας πουλήσει το ρεύμα, αλλά για να το δώσει στο Αλουμίνιο. Θα απελευθερωθεί το ίδιο ακριβώς ποσό ηλεκτρικής ισχύος, 334 ΜW, για να διατεθεί για τις ανάγκες του συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο κ. Μυτιληναίος δεν θα κέρδιζε, πουλώντας ακριβά το ρεύμα που ξανα - αγοράζει πολύ φθηνότερα για το Αλουμίνιο. Το τρώνε το τυράκι τους εκεί στου κ.Δελατόλλα ....

Δείτε σχετικές αναρτήσεις μας
Αντιδράσεις για τη μονάδα συμπαραγωγής στην Αντίκυρα
Αυτονομείται η μονάδα του Μυτηλιναίου
Περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη μονάδα
Τρίωρη στάση εργασίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για την απροκάλυπτη εύνοια στο Μυτιληναίο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι από χρόνια γνωστό ότι το ποντίκι δεν είναι πλέον το τρωκτικό, που κάνει ζημιές στις αποθήκες της εξουσίας αλλά είναι το τρωκτικό, που το ταΐζουν τα αφεντικά. Δε νομίζω ότι πρέπει οι αναγνώστες των περασμένων δεκαετιών να το αντιμετωπίζουν με την παλιά σοβαρότητα. Είναι πλέον και το απέδειξε αυτό μια αστική πληρωμένη φυλλάδα. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά ο Δελλατόλας δεν είναι το καλόπαιδο που είναι κουμπαρος του Βουλγαράκη;