Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Σχετικά με τις αντιδράσεις των εμπλεκομένων στο πόρισμα Ρακιντζή

Οι σφοδρές αντιδράσεις των εμπλεκομένων στο πόρισμα Ρακιντζή, δείτε σχετικά:
Ποιοί κατηγορούνται για τον ΑΣΩΠΟ τόσο με δηλώσεις στα ΜΜΕ, όσο και με την επιθετικότητα "ανώνυμων¨σχολίων στις αναρτήσεις μας δημιουργούν εύλογες απορίες:

Τα ονόματα είχαν δημοσιευθεί στο παρελθόν σε τοπική εφημερίδα και σε ιστολόγιο της Λαμίας. Γιατί δεν απάντησαν τότε;

Γιατί μας κατηγορούν ως συκοφάντες οι "ανώνυμοι" σχολιαστές; Επειδή δημοσιεύσαμε ένα δελτίο τύπου το οποίο αναδημοσιεύθηκε σε όλες τις αθηναικές εφημερίδες;

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το έγκλημα είναι διαχρονικό. Για κάποιους οι ποινικές ευθύνες έχουν παραγραφεί, για άλλους δεν αποδείχθηκαν, όπως ισχυρίζονται.

Το μείζον θέμα όμως παραμένει και είναι η έλλειψη ενημέρωσης του κόσμου της Βοιωτίας, που υφίσταται τις συνέπειες του εγκλήματος.

Ας θυμούνται λοιπόν όσοι διατυμπανίζουν ότι απαλλάχτηκαν: οι πολιτικές και ηθικές ευθύνες δεν παραγράφονται.

Και ο Ασωπός είναι δημιούργημα ενός άρρωστου πολιτικού συστήματος, που εκτρέφει φαινόμενα εξάρτησης και συναλλαγής προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες.

Μόνο που πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό, αλλά καμιά φορά σπάει κιόλας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιον γιατί τα άπλυτα της ΝΔ στον ΕΟΤ βγαίνουν από την ντουλάπα και οδηγούνται στον ανακριτή, και το απείρως σημαντικότερο σκάνδαλο της μόλυνσης όλης της ανατολικής Βοιωτίας να απασχολεί μόνον ελάχιστους οικολόγους. Ελπίζω οι κυρίες Τσόνογλου και Αγάτσα να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κ. Γκερέκου και να ζητήσουν εξεταστική επιτροπή για το κουκούλωμα της υποθέσεως...

http://press-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_4952.html

Έλεγχος για τα σκάνδαλα στον ΕΟΤ την περίοδο που ήταν υπουργός ο Κ. Μαρκόπουλος!

Αρχίζει έλεγχος για τα σκάνδαλα που έγιναν στον ΕΟΤ κατά την περίοδο που ήταν υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος! Την εντολή έδωσε στο Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ο αρμόδιος ειδικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Αριστείδης Μπουρδάρας ύστερα από τις καταγγελίες της νυν υφυπουργού Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου και του νέου προέδρου του ΕΟΤ Νικόλα Κανελλόπουλου.

Η κ. Γκερέκου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τεράστιες οφειλές του Οργανισμού για την διαφημιστική του καμπάνια, υποστηρίζοντας πως μόνο για το προηγούμενο έτος φτάνουν τα 34 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ανέφερε και τα υπέρογκα ποσά που οφείλονται σε ξένα Μέσα για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό... Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και σε πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα σκάνδαλα στον ΕΟΤ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »