Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Δυσμενής εξέλιξη απο το ΣτΕ για την Αντίκυρα

Με την απόφαση υπ' αριθμόν 764/08 που εκδόθηκε στις 18 Ιουλίου 2008, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση της περιβαλλοντικής οργάνωσης ΑΡΤΕΜΙΣ για τη διακοπή των εργασιών και επιτρέπει τη συνέχιση της κατασκευής του Σταθμού παραγωγής Συνδυασμένου Κύκλου 430MW της ENDESA HELLAS στον Αγ. Νικόλαο Βοιωτίας.
Παρότι έχει ενδιαφέρον να δούμε το σκεπτικό της απόφασης, ωστόσο ακολουθούν η δίκη για την προσφυγή - αίτηση ακύρωσης κατά των αδειών της μονάδας. Είναι ακόμη πιο κρίσιμο και επιτακτικό να υπάρξει συσπείρωση όλης της τοπικής κοινωνίας, γιατί όλες οι μονάδες που έχουν σχεδιαστεί στην περιοχή μας ξεκινούν η μία μετά την άλλη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ
είμαστε ακόμη εδώ και θα το παλαίψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Κυρία Πόπη, κυρία Ιωάννα, Λουκά, Μανώλη και οι υπόλοιποι Αντικυραίοι φίλοι είμαστε μαζί σας και θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε τον Κορινθιακό.

Ανώνυμος είπε...

fle seyxaristoyme gia ti simparastasi.tora perisotero apo pote se exoyme anagki....aloste mazi mporoyme akoma na elpizoyme....PSILA TO KEFALI LIPON TA OPLA MAS EINAI AKOMA POLA K I PISTIMAS GIA DIKAIOSI DE KAMTETE APO TETIES TIFLES DIKASTIKES APOFASIS.