Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Τριήμερο κάμπινκγκ με συμπαράσταση στη Γκιώνα

3ήμερο κατασκήνωσης στην Γκιώνα, κοντά στο χωριό Καλοσκοπή* με συζητήσεις σχετικά με την εκμετάλλευση της περιοχής από τις μεταλλευτικές εταιρίες και τους αγώνες ενάντια στην καταστροφή της. Θα γίνουν περιηγήσεις στο βουνό και στους τόπους εξόρυξης, ενημερωτικές εκδρομές στα γύρω χωριά, συζητήσεις, προβολές και συλλογική κουζίνα στο χώρο της κατασκήνωσης.
Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 17 Ιουλίου6.00 μ.μ Άφιξη στην πλατεία του χωριού Καλοσκοπή. Εγκατάσταση στο χώρο της κατασκήνωσης. Βράδυ: συλλογική κουζίνα.
Σάββατο 18 Ιουλίου12.30 μ.μ. Συνέλευση στο χώρο της κατασκήνωσης.Απόγευμα: Περιήγηση στο βουνό και στους τόπους εξόρυξης βωξίτη. Βράδυ: Συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού, ενημέρωση και προβολή ντοκυμαντέρ.
Κυριακή 19 Ιουλίου Επισκέψεις σε γειτονικά χωριά και ενημέρωση.Απόγευμα: Συνέλευση-Συζήτηση-ΦαγητόΓια πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο χωριό αλλά και οτιδήποτε άλλο:giona_camp@yahoo.comΚιν: 6981310556*
Στις 3 Μαρτίου το σπίτι του συντρόφου και μέλους της Κίνησης για τη Σωτηρία της Γκιώνας, Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή, δέχεται για 2η φορά εμπρηστική επίθεση με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική αυτή τη φορά καταστροφή του.Περισσότερα για την εκμετάλλευση της περιοχής αλλά και για την εμπρηστική επίθεση:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1013296http://gionaoros.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: