Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Σκόρπια ...

  • Η απάντηση στο κουίζ της ανάρτησης στις 23/12/07 είναι Ανδρέου Λεόντιος, δήμαρχος Αράχωβας.
  • Η απάντηση στην επιστολή που στείλαμε, στο Δήμαρχο Λιβαδειάς και στο Νομάρχη Βοιωτίας, για έλεγχο της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και του Βιολογικού Λιβαδειάς, δεν ήρθε ακόμη.
  • Εν τω μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των - πρώην - εργαζομένων στην - πρώην - Δημοτική Επιχείρηση της Λιβαδειάς (ΔΕΠΑΛ) και πολιτών, οργανώνεται στο ΞΕΝΙΑ που .... επιστράφηκε από το Δήμο και άλλαξε χέρια, χωρίς κανείς να το καταλάβει. Το ζήτημα δεν είναι αμιγώς περιβαλλοντικό αλλά είναι σκανδαλώδες, κρίσιμο για την Λιβαδειά και ως ενεργοί πολίτες δεν μπορούμε παρά να μην συμμετέχουμε δυναμικά.
  • Στα δικά μας τώρα: μετά από, περίπου, 8 μήνες λειτουργίας του δικτύου μας, οργανώνουμε ανοιχτή (όπως κάθε φορά) συγκέντρωση όλων των κινήσεων, φορέων, πολιτών κλπ. της Συμπαράταξης, στην Αλίαρτο, την Κυριακή 13/1, στις 10.30 π.μ., προκειμένου να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την οργάνωση και τους στόχους μας για την επόμενη περίοδο. Όλες οι τοπικές ομάδες θα συμμετέχουν με προτάσεις και θέσεις. Όσοι θέλετε να αποκτήσετε απο κοντά μια εικόνα για τη Συμπαράταξη, είστε ευπρόσδεκτοι, όπως και οι ιδέες ή η κριτική σας στα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: