Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2008

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΖΩ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του δήμου Οινοφύτων «για το επικίνδυνο νερό με το οποίο υδροδοτούνται οι κάτοικοι της περιοχής» κατέθεσε η Ενωση Καταναλωτών - Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ).
Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η ΕΚΠΟΙΖΩ ζητάει, μεταξύ άλλων, να σταματήσει η διανομή υδάτων που προέρχονται από τις γεωτρήσεις του μολυσμένου υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής του δήμου Οινοφύτων και τον ευρύτερο της περιοχής μολυσμένο υδροφόρο ορίζοντα. Ακόμη, αναφέρεται ότι ο δήμος Οινοφύτων χρειάζεται να συμμορφωθεί μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος να μεταφέρει στις δεξαμενές ύδρευσης του δήμου με υδροφόρες ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, νερό που να είναι πόσιμο και κατάλληλο για οικιακή και βιομηχανική χρήση, το οποίο θα υποκαταστήσει το διοχετευόμενο σήμερα μέσω του δικτύου νερό.
Περισσότερα
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/01/2008_217501

2 σχόλια:

CresceNet είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και στο Σχηματάρι το νερό δεν πίνεται με τίποτε τώρα τελαυταία. Βρωμάει. Μήπως ακούστηκε τίποτε;