Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου από αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας

Ερώτηση>Στους πόσους 15χρονους Αλέξηδες, παραιτείται πραγματικά ένας υπουργός;
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η εξοστρακισμένη σφαίρα πέρασε πρώτα απο το σπίτι της Μιμής Ντενίση, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σ΄ αυτό της Αννας Καραμανλή, κατόπιν πέρασε ξυστά απο τη "Δέσποινα" της Φιλοθέης όπου ο Αλογοσκούφης παραγγέλνει τα γλυκά του κι αφού βρήκε στη πολυθρόνα του διοικητή της ΕΥΠ , περνώντας απο το γραφείο του πνευματώδους Ιωάννη Τραγάκη κατέληξε με τηλεχειρισμό στη καρδιά του Αλέξη. Τόσο απλό.(Βάζεις στοίχημα οτι αυτό πάνω κάτω θα γράφει η βαλιστική έκθεσή τους;)
Απο το http://www.kourdistoportocali.blogspot.com/

Όσο για αυτούς που έχουν βραχεία μνήμη υπενθυμίζουμε πώς ο νεαρός Καλτεζάς σκοτώθηκε από τον Μελίστα το 1985. Προϊστάμενοι τού Μελίστα τότε ήταν οι Κουτσόγιωργας,Τσούρας κλπ. Και ο τότε πρωθυπουργός δεν έκανε τις παραιτήσεις τους δεκτές. Δεν ξεχνάμε επίσης, ότι η μοναδική εισβολή σε πανεπιστημιακό άσυλο, έγινε επί ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του 1990, με αποτέλεσμα να γεμίσει η ΓΑΔΑ με εκατοντάδες μικρά παιδιά. Το «ντου» έγινε μετά από απίστευτες καταστροφές καταστημάτων και δημόσιων χώρων στο κέντρο της Αθήνας.
Απο το http://www.antinews.gr/

Αλλάζουν οι καιροί
Κάποτε οι άνθρωποι σκέφτονταν πως "αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί".
Σήμερα οι άνθρωποι σκέφτονται πως "αυτό θα μπορούσε να είναι το δικό μου μαγαζί". Ελλάς Ελλήνων Καταστηματαρχών. Εκτός από τα καταστήματά σας και τα αυτοκίνητά σας, φροντίστε να ασφαλίσετε και τα παιδιά σας. Πού ξέρετε; Μπορεί να γίνετε πλούσιοι μια μέρα.
http://pitsirikos.blogspot.com/

- Μπάμπη, μου έκαψαν το μαγαζί χτες βράδυ.- Πρέπει να μπει ένας φραγμός επιτέλους. Εγώ δεν ανέχομαι να μου καταστρέφουν την περιουσία μερικά τσαντισμένα πιτσιρίκια. Αυτή είναι δουλειά των τραπεζών και του κράτους.
Απο το http://www.viviangiadikiaroglou.blogspot.com/

Η βία παράγει βία (και φόβο)
Ενάμιση χρόνο πριν τις προεδρικές γαλλικές εκλογές του 2007, ξέσπασαν πολυήμερες συγκρούσεις στα παρισινά προάστια, εξαιτίας της δολοφονίας ενός μετανάστη. Ο τότε υπουργός της κυβέρνησης Σιράκ, Νικολά Σαρκοζί, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου επί ημέρες, αποκάλεσε τους συμμετέχοντες στην εξέγερση των προαστίων, «αποβράσματα», και μερικούς μήνες μετά βρέθηκε στο ανώτατο αξίωμα της γαλλικής δημοκρατίας....
Η κρίση στη χώρα είναι πολυεπίπεδη και δεν χρειάζεται αναλυτική δεινότητα για να τη συνειδητοποιήσει κάποιος. Το κράτος παρουσιάζει μια εντελώς γελοία, διεφθαρμένη και επικίνδυνη εικόνα. Οι ιδιώτες, είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα, δρουν υπό καθεστώς σύχγυσης, ανομίας, και αυθαιρεσίας, και τίποτα σ’ αυτή τη χώρα δε μπορεί να εγγυηθεί ένα ελπιδοφόρο και δημιουργικό μέλλον. Ζούμε στο ρευστό υβρίδιο του ελληνικού παραδείγματος. Σαν αποτέλεσμα, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε πως υπό το κυνικό πρίσμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, οι επόμενες εκλογές θα κριθούν εκτός των άλλων και απ’ τη ρητορική των υποψηφίων για τάξη και ασφάλεια.
Από το http://andriotakis.wordpress.com/


Αφού παρά τις πάγιες διακηρύξεις το κράτος δεν καταφέρνει
να μπήξει το μαχαίρι στο κόκαλο,
είναι τουλάχιστον παρήγορο ότι καταφέρνει με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
να μπήξει την σφαίρα στο στήθος.
Όταν λήξουν όλα τα επεισόδια κι όλα τα μπλα μπλα,
όλες οι θεωρίες κι όλες οι πράξεις,
το γεγονός θα παραμένει ότι
στην μία και μόνη ζωή που αναλογούσε
στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο
δόθηκε συντομότατο τέλος από
ένα όργανο της ελληνικής δημοκρατίας........
Απο το http://old-boy.blogspot.com/

Επιλογή: Δέσποινα Σπανούδη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι να κάνουμε στη Λιβαδειά.
Δεν είμαστε δα και οι τελευταίοι της κοινωνίας.
Φοιτητές, μαθητές, ενεργοί πολίτες να δείξουμε την αντίδρασή μας στο σάπιο σύστημα

Ανώνυμος είπε...

Αύριο μαζί με τους μαθητές που προγραμματίζουν καταλήψεις, τους φοιτητές και τους γονείς

Ανώνυμος είπε...

"Σαν αποτέλεσμα, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε πως υπό το κυνικό πρίσμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, οι επόμενες εκλογές θα κριθούν εκτός των άλλων και απ’ τη ρητορική των υποψηφίων για τάξη και ασφάλεια"
όπως και στη Βοιωτία οι επόμενες εκλογές θα κριθούν απο τη ρητορική των υποψηφίων για το περιβάλλον και τους αγρότες

Ανώνυμος είπε...

11.00 στο Ζάπειο, πήραν απόφαση οι μαθητές και η ΕΛΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗ 9.00 ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Α.Υ.ΘΗΒΑΣ [ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ]