Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου η απολογία της Μ. Καραβασίλη

Απο το oikomargarita.blogspot.com
Υπό την σκιά των επεισοδίων που συνεχίζονται ενάντια στην "βαρβαρότητα" των μεγάλων, του κράτους, της εξουσίας και κυρίως του συσσωρευμένου θυμού των νέων και της οργής που ξέσπασε μετά την δολοφονία του μικρού Αλέξη ... συνεχίζεται η δίκη της Μ. Καραβασίλη, που ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου 2008.
Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου αναμένεται η απολογία της και ίσως και η ολοκλήρωση αυτής της δίκης - σήριαλ, που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον περιβαλλοντικών οργανώσεων, φορέων και κατοίκων της περιοχής για το μείζον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, που συντελείται!!!
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην π. Σχολή Ευελπίδων, στο προκάτ κτίριο, στην αίθουσα 4 - ώρα 9.00. Περισσοτερα εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσοι απο μας θα είναι ή μπορούν να είναι στην Αθήνα ας πάνε για συμπαράσταση στη δίκη της κ.Καραβασίλη που με τη δράση της δίνει υπόδειγμα θάρρους και αξιοπρέπειας. Πολύ περισσότερο που μας έχει βοηθήσει με πολύτιμες συμβουλές και συνεργασία σε περιβαλλοντικά θέματα που έχουμε σηκώσει σε όλο το νομό.

agios thomas είπε...

Στο Ελληνικό 'κράτος' όλα μπορούν να συμβούν.
Να απολογούνται και να δικάζονται αυτοί που εφαρμόζουν τους νόμους και το σημαντικό υπέρ του κράτους όπως η Κυρία Καραβασίλη.

Προφανώς το κράτος συμβάλει με τον τρόπο του στη δημιουργία ηρώων και νεομαρτύρων.(Οι όροι κυριολεκτικά για αποφυγή παρεξήγησης).

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ επικύνδινος ο λειτουργός με συνείδηση για τρείς λόγους:
- πρώτον γιατί αυτενεργεί
- δεύτερον γιατί ξεσκεπάζει την υποκρισία των πολιτικών του προισταμένων
- τρίτον γιατί με τη στάση του δεν δίνει λαβές για να τον έχουν στο χέρι και άρα δεν μπορούν να τον πειθαναγκάσουν ή να τον εξαγοράσουν.
Ηθικό δίδαγμα: για να μην κινδυνεύεις πρέπει να υπακούς και να συναλλάσεσαι.