Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ

ΑΠΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΘΗΒΑ -ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ . Δείτε εδώ οπτικό υλικό

21.40 Ενημέρωση
Πορεία στο κέντρο της Λιβαδειάς με προορισμό την Αστυνομική Δ/νση πραγματοποίησαν το απόγευμα φοιτητές του Πανεπιστημιακού τμήματος μαζί με πολίτες. Μετά την πορεία έγινε κατάληψη του Πανεπιστημίου.

Απο σχόλιο: δείτε και αυτό: proxeirotetradio.blogspot.com "Μην τους δέρνετε!", "Είναι 15 χρονών παιδιά!", "Δεν ντρέπεστε;", "Μας ρίχνουν χειροβομβίδες στα πόδια", "Οι άνθρωποι είναι φονιάδες", "Φωνάξτε εισαγγελέα!". Αυτά δεν είναι λόγια διαδηλωτών αλλά του ρεπόρτερ του alpha radio, Γιώργου Κακούση.Στο συγκλονιστικό του ρεπορτάζ, εχθές το απόγευμα, απο την Ομόνοια είδε δίπλα του μια διμοιρία ΜΑΤ, να χτυπά παιδιά 15 ετών, αφού τους είχαν περάσει χειροπέδες και ξέσπασε. Μαζί του πολίτες όλων των ηλικιών που αγανακτισμένοι γιούχαραν τους αστυνομικούς.Αυτό το ρεπορτάζ δεν το είδαμε ούτε το ακούσαμε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. "

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολλοί μαθητές, ίσως και 1500 σε πορεία που ξεκίνησε απο Ζάπειο και συνέχισε Γεωργαντά- Καλλιαγκάκη- Πλατεία-Καραγιανοπούλου- Θεσαλλονικης- Φίλωνος (Αστυνομία) και επιστροφή Ζάπειο, συνολική διάρκεια πάνω απο δυο ώρες.

Ανώνυμος είπε...

Οι μαθητές της Θήβας συγκεντρώθηκαν στην οδό Πινδάρου και κρατώντας πανό στα χέρια έκαναν πορεία μέχρι και την Αστυνομική Υποδιεύθυνση της Θήβας όπου φώναξαν συνθήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ ΣΕ ΑΣΤ.ΟΧΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ: ΤΡΙΤΗ 9.00 ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Α.Υ.ΘΗΒΑΣ [ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ] ΕΜΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

"Μην τους δέρνετε!", "Είναι 15 χρονών παιδιά!" "Μην τους δέρνετε!", "Είναι 15 χρονών παιδιά!", "Δεν ντρέπεστε;", "Μας ρίχνουν χειροβομβίδες στα πόδια", "Οι άνθρωποι είναι φονιάδες", "Φωνάξτε εισαγγελέα!".
Αυτά δεν είναι λόγια διαδηλωτών αλλά του ρεπόρτερ του alpha radio, Γιώργου Κακούση. Στο συγκλονιστικό του ρεπορτάζ, εχθές το απόγευμα, απο την Ομόνοια είδε δίπλα του μια διμοιρία ΜΑΤ, να χτυπά παιδιά 15 ετών, αφού τους είχαν περάσει χειροπέδες και ξέσπασε. Μαζί του πολίτες όλων των ηλικιών που αγανακτισμένοι γιούχαραν τους αστυνομικούς.Αυτό το ρεπορτάζ δεν το είδαμε ούτε το ακούσαμε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Το ηχητικό το ανέβασε ο Παναγιώτης του "Πρόχειρου Τετράδιου".Πατήστε εδώ για να το ακούσετε.
Ο Γιώργος Κακούσης είναι γνωστός για την καθημερινή εκπομπή "Σεμνά και Ταπεινά", που παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Πετρόπουλο στον Alpha Radio, από 13.00 έως 15.00 (εδώ το live stream) και θα τον ακούσω σίγουρα σήμερα! Το ηχητικό υπάρχει και σε mp3 στο rapishare εδώ.
---------------------

Ανώνυμος είπε...

H πορεία στη Λιβαδειά ήταν δυναμική και έβγαλε για πρώτη φορά τους φοιτητές στο δρόμο. Να καταλάβουμε ότι υπάρχει πανεπιστήμιο επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Οι φοιτητές χρειάζονται βοήθεια και κάλυψη. Η Διοικούσα Επιτροπή και οι εγκάθετοι έχουν κάνει το Πανεπιστήμιο δημόσια υπηρεσία. Τους απαγορεύουν την αφισσοκόληση, έχουν κάμερες, έχουν σεκιουριτάδες που εμπλέκονται με τους φοιτητές και συμπεριφέρονται σαν μπάτσοι.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ας είμαστε προσεκτικοί. Οι καταστροφές τρομοκρατούν, βάζουν την κοινωνία απέναντι και και προβοκάρουν τους αγώνες

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΗΡΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΤΕΖΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ = ΝΔ+ΠΑΣΟΚ
Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί......
Την άλλη φορά ποιός θα είναι θύμα; Και ποιός θα έχει την κυβάρνηση;
Ο λαός διαλέγει με το......αλάθητο κριτήριό του.

Ανώνυμος είπε...

ρε blogoσυναγωνιστές αφήστε μας να δούμε και λίγο τηλεόραση, όλο γράφετε, γράφετε....
εγώ σας λέω καληνύχτα και τα λέμε αύριο στις 12:00.

Ανώνυμος είπε...

«Πόσοι είναι, τέλος πάντων, οι οπαδοί του ...Mπακούνιν (!) στην Eλλάδα; 5000, 10.000, στην Aθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα; Eίναι η Eλλάδα πια το κέντρο της αναρχίας;», αναρωτιέται με έκπληξη ο λακές της εξουσίας, μεγαλοδημοσιογράφος Πρετεντέρης, αυτός που πριν λίγα χρόνια πέταγε ανενόχλητος μπουκάλια στα γήπεδα.
Όσοι σπείραν ανέμους, τώρα θερίζουν θύελλες και μετρούν τους χιλιάδες «κουκουλοφόρους» από τα Γιάννενα μέχρι το Hράκλειο, για να διαπιστώσουν ότι είναι τα παιδιά τους, τα παιδιά της διπλανής πόρτας, οι μετανάστες, η γενιά των 700 (και πολλά λέμε), η πατημένη από την εντατικοποίηση νεολαία, οι άνεργοι και οι εξαγριωμένοι από την αλαζονεία της εξουσίας, την αλαζονεία των δομημένων ομολόγων, των απανωτών ασφαλιστικών, της αβίωτης ζωής στις πόλεις, των off shore των Eφραίμ του Kυρίου, των περσινών πυρκαγιών, του άρθρου 16, των βιτρίνων με τα απαγορευμένα ακριβά εμπορεύματα, των αμέτρητων εξοστρακισμένων σφαιρών και ο κατάλογος δεν έχει τέλος...
Mπροστά στο μέγεθος της εξέγερσης και στη συνεχή κλιμάκωσή της, η προβοκατορολογία φαντάζει γελοία και ανίκανη να πείσει πια.
Aλλά η εξουσία είναι εξίσου ανίκανη, κι αυτό είναι το σημαντικότερο, να δώσει «λύσεις», πέρα από την καταστολή για μια ακόμα φορά...