Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Σταματήστε τη σφαγή στη Γάζα


Τα αεροπλάνα που προμηθεύουν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ, βομβάρδισαν πυκνοκατοικημένες περιοχές στο Ισραήλ, σκοτώνοντας πάνω απο 200 άτομα και τραυματίζοντας πάνω απο 700.
1,5 εκατομμύρια κάτοικοι της Γάζας, βρίσκονται σε ομηρία απο τους Ισραηλινούς τους τελευταίους 18 μήνες.
Ανάμεσα στους νεκρούς, πολλά παιδιά που επέστρεφαν απο τα σχολεία τους.
Όλα τα κτίρια του εκλεγμένου παλαιστινιακού κοινοβουλίου έχουν καταστραφεί.
Μερικά κτίρια βομβαρδίστηκαν 2 και 3 φορές με αποτέλεσμα γιατροί και διασώστες να σκοτωθούν.
(πληροφορίες απο indymedia.org)


Τη Δευτέρα (29/12) στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την οποία διοργανώνει η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας.

Επίσης υπάρχουν και μερικοί πιτσιρικάδες ισραηλινοί, αγόρια και κορίτσια που δεν υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό (στο Ισραήλ υπηρετούν και οι γυναίκες υποχρεωτικά), ακριβώς γιατί έχουν μια άλλη άποψη για το πώς πρέπει να ζήσουν με τους παλαιστίνιους.
Βρίσκονται στη φυλακή για αυτή τους την ανυπακοή.
Ζητούν από τους πολίτες όλου του κόσμου να υπογράψουν μια διαμαρτυρία προς το Ισραηλινό υπουργείο άμυνας (αυτό που τώρα βομβαρδίζει.....) για τη λευτεριά τους!
Μπείτε εδώ και υπογράψτε, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σήμερα.
Δ.Σπ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο Ομπάμα οέοο;;;

Ανώνυμος είπε...

Κάνει την πάπια προς το παρόν, προς το μέλλον θα δικαιώσει εκείνους που πριν τις αμερικανικές εκλογές παρότρυναν τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν σε ποιόν πρόεδρο θα εμπιστευτούν τον επόμενο βομβαρδισμό αμάχων σε κάποιο μέρος του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει σχέδιο.
Οι Ισραηλινοί θα λύσουν τα χέρια του Ομπάμα για το Ιράν.
Δεν κάνει τυχαία την πάπια ο νέος πλανητονονός.
Θα χτυπούν οι Εβραίοι, θα δικαιώνεται η Χαμάς, θα αγγριεύουν οι Άραβες, θα κάνουν καμιά μαλακία οι Άραβες της Περσίας και μετά..... άστο απάνω μου μεγάλε που λένε.

Το ριμπάουντ στο Μπαράκ

Ανώνυμος είπε...

Για όσους άνοιξαν αργά αυτό το blog, οι Βοιωτοί: Αγνιάδης (που νομίζει πως εκφράζει τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού με τις προσωπικές του επιλογές), Στάμος (ναι ο πρώην νομάρχης καλά να πάθουμε και να τον χαίρονται όσοι πίστευαν ότι είναι ικανός = και είναι ικανός να καταστρέψει μια ολόκληρη περιοχή) και Πούλος (πιασ' τ' αυγό και κούρευτο), πρόδωσαν -χωρίς να τους πέφτει λόγος -τη Χαιρώνεια, ώστε στον επεκτατικό στρατό του Κοπελούζου.

Ο Πούλος έπαιξε προφανώς το ρολάκο του τσαμπάση, ψάχνοντας εις μάτην για προδότες από τη Χαιρώνεια και τη Δαύλεια.
Όμως για την περίπτωση Αγνιάδη και Στάμου υποτίθεται πως υπάρχει ένα κόμμα (;) η Ν.Δ., που αν μή τι άλλο προσβάλεται από τη στάση αυτή. Αλλιώς ποιός ο ρόλος των νεοδημοκρατών που ήταν μαζί μας στο ΚΑΣ.
Μήπως να τους αραιώνετε σιγά - σιγά;

Ανώνυμος είπε...

φίλε ανώνυμε μερικοί απο αυτούς το παίζουν και τιμητές των πάντων, ενώ το μόνο που τιμούν με συνέπεια είναι το τομάρι τους.