Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Διαψεύδει τον Αγνιάδη ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Χαιρώνειας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν από λίγες ημέρες, γίναμε μάρτυρες μιας ιδιαίτερα δυσάρεστης εξέλιξης για την φυσιογνωμία και την ανάπτυξη του Δήμου της Χαιρώνειας αλλά και των όμορων Δήμων. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο με αιφνιδιαστική συνεδρίασή του παραμονές Χριστουγέννων, ανέτρεψε προηγούμενη απόφασή του και επέτρεψε την εγκατάσταση βαριάς βιομηχανικής μονάδας ηλεκτροπαραγωγής, σε απόσταση αναπνοής από τον αρχαιολογικό χώρο της Χαιρώνειας, μέσα σε γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας στην οποία έχουν γίνει έργα υποδομής, αναδασμός και κλειστό αρδευτικό σύστημα.
Η απαράδεκτη αυτή απόφαση που περιφρονεί την εκφρασμένη αντίθεση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Χαιρώνειας και Δαύλειας, βρήκε δυστυχώς άλλοθι στην παρουσία του προέδρου του ΕΒΕ Βοιωτίας κ. Π. Αγνιάδη, που μαζί με κάποιους ακόμα «εθελοντές», παρουσιάστηκαν στο ΚΑΣ, να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της εταιρείας του κ. Κοπελούζου και της ιταλικής πολυεθνικής. Στην προσπάθειά του να αιτιολογήσει την στάση του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ, κ. Αγνιάδης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση επικαλέστηκε δήθεν ασυμφωνία των δημοτικών συμβουλίων.
Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαιρώνειας, διαψεύδω κατηγορηματικά ως απολύτως αναληθή τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Αγνιάδης σχετικά με υποτιθέμενη «σφαγή» στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαιρώνειας. Αντίθετα σε τρεις διαδοχικές αποφάσεις μας το 2003 και το 2007 αποφασίσαμε ομόφωνα την κατηγορηματική αντίθεσή μας στη δημιουργία της εν λόγω μονάδας όπως τονίσαμε και σε πρόσφατο ψήφισμα που στείλαμε στον τύπο.
Καταγγέλλω ότι ο κ. Αγνιάδης, εκμεταλλευόμενος την θέση του ως προέδρου του ΕΒΕ Βοιωτίας, όχι μόνο επέλεξε να έρθει σε αντίθεση με τη βούληση των κατοίκων και των δημοτικών συμβουλίων της περιοχής αλλά και έφτασε και μέχρι το σημείο να συκοφαντήσει το δημοτικό συμβούλιο Χαιρώνειας.
Τον καλώ να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς ισχυρίστηκε και τα οποία δεν τιμούν ούτε τον ίδιο ούτε το αξίωμα που του εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοί του επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι του νομού μας.
Καλώ το διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕ Βοιωτίας που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες που έρχονται σε καθημερινές συναλλαγές με τους κατοίκους των περιοχών μας να καταδικάσει την στάση αυτή και σταθεί στο πλευρό μας όπως αρμόζει σε συλλογικούς φορείς της ίδιας περιοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

4 σχόλια:

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Μια σκληρή ανακοίνωση, που προέρχεται απο στέλεχος της ίδιας παράταξης με τον κ.Αγνιάδη.

Είναι σε συνέχεια με την αποδοκιμασία του κ.Αγνιάδη απο τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Ανώνυμος είπε...

Έχασε τον έλεγχο και άρχισε τους τραμπουκισμούς ο Αγνιάδης, στο Σταρ.
Τόσα χρόνια είχε συνηθίσει να κάνει ότι θέλει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα.
Δεν πρόλαβε να καταλάβει ότι άλλαξαν τα πράγματα.
Έτσι κιαλλιώς δεν στηρίχτηκε ποτέ στην ευστροφία του.
Άλλα είναι τα δυνατά του σημεία.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το βράδυ στο σταρ, ο Αγνιάδης σε νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις: ποιούς αποκαλεί σπιούνους;

Ετοιμάζονται και άλλες καταγγελίες:
απο άδειασμα σε άδειασμα

δεν θα βγεί καλά ο χρόνος

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Χαιρώνειας, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, περιμένω καταδίκη της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Αγνιάδη από τους Δημάρχους, τα κόμματα και ιδιαίτερα αυτό της ΝΔ, το ίδιο το ΕΒΕ, από Συλλόγους εργαζομένων, σωματεία κ.α.
Κάθε μέρα και από μια καταγγελία για αυτόν που δε σέβεται τίποτε.
Και ίσως αυτός να μην έχει λόγο να σεβαστεί κάτι. Το ΕΒΕ όμως και η ΝΔ έχουν λόγους να σέβονται τον κόσμο και τον πολιτισμό μας και πρέπει να προφυλάσσονται από όσους κάνουν τέτοιου είδους υπερβάσεις αγνοώντας τους πάντες.
Μη πω ότι πρέπει να τον καταγγείλουν και οι πελάτες του μαγαζιού του.......τα δικά τους λεφτά τον έκαναν υπερφύαλο και με τα λεφτά τους νομίζει ότι κάποιος είναι..... ο αναρχαιολόγητος, ο αναπτυξάκιας της τσέπης του.