Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Κάτι γίνεται στη Γκιώνα

Με τίτλο "Λευτεριά στην κατεχόμενη Φωκίδα" λάβαμε το δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη σωτηρία της Γκιώνας, που αναφέρεται στην Συγκέντρωση για την προστασία της Γκιώνας από τα μεταλλεία, που έγινε στον Αποστολιά της Φωκίδας, στις 14 Δεκεμβρίου 2008. Οι συνήθειες δεν κόβονται:
Η εταιρεία S&B του Κυριακόπουλου (του γνωστού βεβαίως, βεβαίως) που δραστηριοποιείται σε επιφανειακές εξορύξεις και στην πανέμορφη Αρβανίτσα του Ελικώνα (μας), επιστράτευσε εργαζόμενους και εργολάβους που κατέφθασαν μαζικά στην εκδήλωση. Η περιπετειώδης συνέχεια εδώ....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντωμεταξύ την περασμένη Τρίτη πέρασε απο το ΚΑΣ :
Έγκριση ή μη Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της εταιρείας «Ελληνικοί Βωξίτες Ελικώνος Γ.Λ. Μπάρλος Α.Β.Ε.Τ.Ε.» για την: α) έρευνα αποθεμάτων βωξιτικών κοιτασμάτων στη θέση «Παλαιοβούνα – Έλατος», Δήμων Κυριακίου και Διστόμου, Νομού Βοιωτίας, και β) υπόγεια εκμετάλλευση βωξιτικών κοιτασμάτων στις θέσεις «Άγιος Παντελεήμονας – Βύθισμα Λούτσας» και «Λύσι» Δήμου Κυριακίου, και «Σπιθάρια», Δ.Δ. Στειρίου, Δήμου Διστόμου, Νομού Βοιωτίας.

Θα τον γδάρουν τον Ελικώνα, αφού τον ξυρίσουν για να βάλουν αιολικά πάρκα

Ανώνυμος είπε...

Θα τον ξεκοιλιάσουν, θα τον κρεμάσουν ανάποδα και θα τον κάψουν. Μετά θα ξεσηκωθούν οι Κυριακάτες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτούς μην τους περιμένεις. Έχουν πάει να κάνουν παρέα με τους "συνδικαλιστές" του Μυτηλιναίου και του Κυριακόπουλου.