Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Αντιδράσεις για το θέμα του Ασωπού

Στον απόηχο της εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη σωτηρία του Ασωπού πολλά δημοσιεύματα αποτύπωσαν το κλίμα και τα αποτελέσματα της ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης...

[http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1005292] Άρθο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ "Για απουσία θεσμικού πλαισίου κατά της ρύπανσης επέκρινε την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη μόλυνση του ποταμού Ασωπού" ... (για περισσότερα κλικάρετε στον τίτλο)
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=35940] Άρθρο του Κώστα Μοσχονά από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
"Η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζουν τη ρύπανση του ποταμού Ασωπού τόσο η κυβέρνηση όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικρίθηκε σφόδρα χθες κατά τη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έπειτα από πρωτοβουλία της πολιτικής ομάδας των Πρασίνων και του ελληνικού κόμματος των Οικολόγων". (για περισσότερα κλικάρετε στον τίτλο)
[http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_15/04/2009_275562] "Δριμεία κριτική για τη συνεχιζόμενη ρύπανση στον Ασωπό ποταμό άσκησαν στην ελληνική Πολιτεία ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ενώ απάντησαν με αυστηρές συστάσεις στην προσπάθεια του γγ του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ Ευάγγελου Μπαλτά να υποβαθμίσει το όλο θέμα" (για τη συνέχεια κλικάρετε στον τίτλο).
Απο το ιστολόγιο oikomargarita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: