Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για τα ΤΑΧΥΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ - ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν αυτές τις ημέρες τα πορίσματα της ενασχόλησης του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ του ΠΟΛΙΤΗ με τα ΤΑΧΥΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ των ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ. Μετά τον βιολογικό καθαρισμό ο οποίος βρέθηκε να μην ...λειτουργεί, σειρά πήραν τα ταχυδιυλιστηρια. Δυστυχώς ο Συνήγορος δικαίωσε όσους ισχυρίζονταν ότι οι εγκαταστασεις αδυνατούν να παράξουν νερό εγγυμένης ποιότητας όλο το 24ωρο, ενώ γίνεται λόγος για ελλείψεις στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, ελλειπή παρακολούθηση και συντήρηση αλλά και υγειονομικά προβλήματα! Τα ταχυδιυλιστήρια που παράγουν το πόσιμο νερό και θα έπρεπε η κατασκευή τους και η λειτουργία τους να να είναι άψογα από κάθε άποψη και με κάθε κόστος, δυστυχώς αποδεικνύονται κάτι σαν κακοστρωμένη άσφαλτος σε επαρχικό δρομάκι λίγο πριν τις εκλογές.
Θλίψη προκαλούν οι αναφορές του Συνηγόρου σε πιθανές ευθύνες των υπηρεσιών της Νομαρχίας, των μελετητών του έργου αλλά και των κατασκευαστών.
Περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις των αρμοδίων και την συνέχεια αυτής της υπόθεσης.
Πάντως φορείς πολιτών στα Οινόφυτα δηλώνουν ότι θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη, ενώ αναμένεται και η αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πορίσματα του Συνηγόρου εδώ και εδώ.
---

Δεν υπάρχουν σχόλια: