Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Λάβαμε μήνυμα - εκδήλωση της ΕΛΜΕ για το νερό

Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

" Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο πρόβλημα του νερού σημειώνω τα παρακάτω:

1. Στηρίζω τις δραστηριότητες της Συμπαράταξης, που έχουν στόχο να εξασφαλιστεί Η ΖΩΗ στην περιοχή της Θήβας, Οινοφύτων και, γενικότερα, σε όλη τη Βοιωτία, σε αντιπαράθεση με τα άνομα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις πολιτικές δυνάμεις που τα στηρίζουν.

2. Στηρίζω το Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Θήβας Π. Ροβολή, ο οποίος αυτές τις μέρες δέχεται άδικη επίθεση, γιατί, δήθεν, συνηγορεί στο "ακριβό - μολυσμένο" νερό. Θεωρώ ότι η παρέμβασή του υπέρ των μικρών καταναλώσεων νερού δείχνει την ευαισθησία του για διαφοροποίηση της λαϊκής οικογένειας από τους μεγάλους καταναλωτές, δηλαδή τους "έχοντες και κατέχοντες".

3. Επαναλαμβάνω την πάγια θέση μου πως το νερό, καθαρό - απολύτως ασφαλές, πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ με την οικονομική μέριμνα της πολιτείας, με χρήματα, δηλαδή, του κρατικού προϋπολογισμού, με ταυτόχρονη δραστική μείωση της λαϊκής φορολογίας.

4. Στις δραστηριότητες της συμπαράταξης θα συμμετέχω στο βαθμό που μπορώ, παράλληλα με τη δραστηριότητά μου στους χώρους των εκπαιδευτικών.

Παρασκευή, 9 Νοέμβρη 2007

Μάριος Μιχαηλίδης"




Ευχαριστούμε τον Μάριο Μιχαηλίδη (υποψήφιο Δήμαρχο Θήβας με την παράταξη Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές) και ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε και στηρίζουμε την ημερίδα που διοργανώνουν οι εκπαιδευτικοί (η ΕΛΜΕ), για το νερό, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Θήβας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΒΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΠΙΧΤΗ ΣΚΕΨΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ χαίρομαι για τον κ.Μιχαηλίδη, αλλά λυπάμαι για αυτου΄ς που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τα προβλήματα απαιτούν ενωτική δράση.