Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

ΟΧΙ και απο το Δήμο Θήβας

Ομόφωνο ψήφισμα απο το Δημοτικό Συμβούλιο Θηβαίων για την συμμετοχή τους στο Παμβοιωτικό Συλλαλητήριο και ενάντια στη μετατροπή της Βοιωτίας σε ενεργειακό κέντρο.
Στο Δήμο Λιβαδειάς ακόμη δεν έφτασε το μήνυμα;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο για το Δήμο Λιβαδειάς το μάθατε; Τα στήλωσε λέει ο μπιγκ και δεν παίζει: ούτε εξέδρα δίνω φώναζε, ούτε τα πανώ σας κρεμάω. Άκου εκεί ο νομάρχης να βάλει οργανωτή τη Συμπαράταξη και όχι εμένα!
Δεν του τα είπανε καλά του ανθρώπου γιαυτό θύμωσε.Έπρεπε να τον ενημερώσουν ότι η Συμπαράταξη φώναξε το Νομάρχη και όχι το αντίστροφο. Στην ίδια πρόσκληση είχαμε καλέσει και το Δήμο Λιβαδειάς και τους άλλους Δήμους. Όσοι ανταποκρίθηκαν, συνέχισαν την διοργάνωση.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι γνωστό ότι μερικοί απο εσάς του κάθεστε στο στομάχι! Εδώ είχαν καλέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την ομάδα της Αντίκυρας να τους ενημερώσει θαρρείς και στη Λιβαδειά δεν είχε ομάδα η Συμπαράταξη!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος δεν ασχολείται με μικροπράγματα. Παλεύει για την καταπολέμηση της πείνας στον τρίτο κόσμο, μέσω ανάγνωσης εφημερίδων.
Τι να περιμένεις όμως από κάποιον που θεωρεί πολιτιστικό γεγονός την εκπομπή των ξέκωλων στο πέτρινο θέατρο και στέλνει και αντιδήμαρχο να χαιρετίσει....
Που θα κρυφτεί από αύριο βράδυ δεν ξέρω όταν θα τον κράζουν και τα πεζοδρόμια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο ο δήμαρχος που έτσι κιαλλιώς δεν το παίζει και ...διανοούμενος. Η κυρία Γεωργιάδου της δευτεροβάθμιας, δεν άφησε την ΕΛΜΕ να μοιράσουν τα φυλλάδια, ούτε να κάνουν ενημέρωση στα παιδιά γιαυτό το μείζον περιβαλλοντικό θέμα του νομού με το αιτιολογικό ότι για οποιαδήποτε ενημέρωση πρέπει να δώσει άδεια το Υπουργείο Παιδείας! Όταν μοίραζαν προσκλήσεις στα παιδιά να πάνε στο θέατρο στην Μενεγάκη (ή κάποια τέτοια) μάλλον δεν χρειάστηκαν τέτοια άδεια! Α και ο κ.Καραπιπέρης της πρωτοβάθμιας όταν στέλνει την Τροχαία να κάνει ενημέρωση κυκλοφοριακής αγωγής ή το σύλλογο π.χ.οδοντιάτρων για την τερηδόνα ή και ή ...παίρνει άδειες απο του υπουργείο;
Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ