Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Αναφορές....

Aν και τα Αθηναικά ΜΜΕ, δεν κάλυψαν ικανοποιητικά το παμβοιωτικό συλλαλητήριο ενάντια στη μετατροπή της Βοιωτίας σε τεράστιο ενεργειακό κέντρο, ωστόσο σημειώσαμε εκτενή αφιερώματα:
στην Ελευθεροτυπία 19/5/2008 σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστολόγια, ενδεικτικά : στο Σερβιτόρο της Εύβοιας, στο ecoctrete, στο lithanthrakas, στο Οikologio


Ελπίζουμε η βουβαμάρα των τηλεοπτικών κυρίως σταθμών - ακόμη και το ΣΚΑΙ έκανε μια υποτυπώδη κάλυψη- να μην οφείλεται σε ομερτά μεταξύ επιχειρηματικών κύκλων.

Στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο, μέλη της Συμπαράταξης, είχαν φιλοξενηθεί στα τοπικά ΜΜΕ και στους Ρ/Σ: FLASH, NET, SKAI, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο άρθρο του Γ.Μπαρδώσα στην Ελευθεροτυπία, στιγματίζεται η συμπεριφορά του κοινοτάρχη Κυριακίου και σε εθνικό επίπεδο. Μερικοί δεν ξέρουν και να κρυφτούν!
Πάντως περιμένουμε να δούμε δηλώσεις και δελτία τύπου του κ.Πανουργιά και του κ.Μίχου γιατί άλλα μας είχαν διαβεβαιώσει με τις ανακοινώσεις τους για τη μονάδα λιθάνθρακα!
Ελπίζουμε να κατάλαβαν και οι πλέον "καλόπιστοι" ότι δεν είχαν ερμηνεύσει ορθώς τις δηλώσεις του κ.Μυτηλιναίου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

είσαι τόσο άνοστος που ούτε να σου απαντήσει κανείς δεν αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Στο μπλόγκ των Βαγίων διάβασα ένα χαριτωμένο σχόλιο: "Δήμαρχε Βαγαίων, ο Λαζάρου σε γυρεύει"
Να δούμε και πόσους άλλους ακόμη γυρεύει ο λεβέντης πρόεδρος σε αυτό το νομό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε ανώνυμε των 9:09 (21/5/08) αλλά και ανώνυμε των 10:13 (20/5/08)

Πρέπει να γνωρίζετε κι εσείς αλλά και τα αφεντικά σας ότι δεν ασχολούμαστε ενεργά με τα προβλήματα της πόλης μας και του νομού μας επειδή είμαστε αργόσχολοι ή επειδή μας το επέβαλλαν άλλοι. Οι άλλοι, που επιβάλλουν, επιβάλλουν σε σας, που από φόβο ή από άγνοια σιγοντάρετε την αλητεία. Και αν μεν είναι από φόβο, κατανοητό. Ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα. Πιστεύω όμως ότι η στάση σας προέρχεται από την αμάθειά σας γιατί αυτός που φοβάται το πολύ – πολύ να λουφάξει.
Κι εξηγούμαι:
Υπάρχουν δυο ειδών πολίτες. Ο «πολίτης-Δημότης» και «πολίτη-Ιδιώτης».
Ο «πολίτης-Δημότης», που ασχολείται διαρκώς με τα κοινά έχει άλλα δικαιώματα και άλλα ο «πολίτη-Ιδιώτης», ο οποίος ενώ έχει το δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά, τα αποφεύγει δείχνοντας ενδιαφέρον μόνο για τα του ιδίου. Στην αρχαία ελληνική γλώσσα η λέξη «ιδιώτης» σήμαινε – και το νόημα της έννοιας αυτής διατηρείται σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες - ηλίθιος (Idiot = Ηλίθιος).
Ο ιδιώτης επομένως έχει διανοητική ανεπάρκεια βαριάς μορφής.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Εμείς πάντως δεν πάμε σπίτι μας, είμαστε στο σπίτι μας γιατί είμαστε πολίτες του κόσμου.
Εσείς καθίστε στο σπιτάκι σας, γλύψτε κανά κοκαλάκι, που σας πετάνε, γονατίστε όταν σας το ζητάνε, προσκυνήστε, ρουφιανέψτε και καμαρώστε στα παιδιά σας όταν αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο ή αν πάρει η ομάδα σας το πρωτάθλημα. Εξηγείστε πάντως στα παιδιά σας ότι ο ωχαδερφισμός, ο εθελούσιος τομπαιρνισμός και ο σταρχιδισμός δεν είναι φιλοσοφική αντίληψη αλλά νοητική ένδοια και πνευματικός αυνανισμός.
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

terebratula, εγώ πάλι νομίζω ότι αυτά τα χαζά και εμφανώς προκλητικά σχόλια, δεν είναι "πραγματικά". Είναι σαν να προέρχονται απο κάποιον ή κάποιους που "εκτελούν υπηρεσία" και γιαυτό βαριούνται κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ