Τετάρτη 14 Μαΐου 2008


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς αν συμμετέχουν στην εκδήλωση οι παρακάτω υπέυθυνοι:
1. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
2. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
3. Ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας
4. Ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας
Δεν έχω ακούσει ή μάθει ακόμη τις αντιδράσεις τους. Πιστεύω να γνωρίζουν ότι η σιωπή σε μια τέτοια περίπτωση είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Τι στο διάολο!!! Είναι οι κατ' εξοχήν υπεύθυνοι για τις ζωές των παιδιών μας.
Ελπίζω δε να μη κάνουν κάτι χειρότερο από τη σιωπή, που είναι η αρνητική στάση απέναντι στον Εφιάλτη που μας έρχεται.
ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ελικωνιάδη έχω τις παρακάτω πληροφορίες, από τα παραπολιτικά των καθηγητών, και τις δίνω με τη σειρά που γράφεις:
1. Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Αντιγόνη Γεωργιάδου) δεν επιτρέπει στην ΕΛΜΕ Βοιωτίας να μιλήσει στα παιδιά για το τρομακτικό και ζοφερό αυτό θέμα. Έμαθα ότι συνδικαλιστές από την ΕΛΜΕ ενημερώνουν μόνο τους καθηγητές, που έτσι κι αλλιώς πρέπει να το γνωρίζουν.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΕΙΘΗΝΙΑ.
2. Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημήτριος Καραπιπέρης) δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το θέμα μάλλον ή έχει λάβει εντολές και ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, λες και τα καυσαέρια δε θα σκοτώσουν τα παιδιά που αυτός διευθύνει. ΤΟΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
3. Ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Δευτεροβάθμιας (Στέλιος Σαλαπατάρας) κάπου κρύβεται μάλλον γιατί φοβάται να έχει ενεργητική και παρεμβατική άποψη για το Περιβάλλον. Προτιμάει τις εκδρομές στις αρκούδες.
4. Ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Πρωτοβάθμιας (Πολυχρονόπουλος νομίζω ή Πολυχρονιάδης δε θυμάμαι) λένε πως είναι καλός στις Δημόσιες Σχέσεις. ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΟΥΛΑ!

ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δε γνωρίζω λεπτομέρειες για τα άτομα που λέτε ελικωνιάδη και εξασθενή, γνωρίζω όμως τη δράση των Ομάδων Πολιτών της Βοιωτίας, που είναι ευαισθητοποιημένοι στο Περιβάλλον από το blog και τις επαφές από κοντά σας δίνω μια συμβουλή. Κατεβάστε τα παιδιά στους δρόμους έστω και παρακούοντας τις βλακώδεις και φασιστικές εντολές και πείτε τους ότι αυτοί που σαμποτάρουν αντί να είναι πρωτεργάτες είναι τρισάθλια μισθωτά ανθρωπάκια και ότι για ότι κι αν συμβεί αυτοί θα φταίνε κυρίως.
Γιατί οι δάσκαλοι δε δικαιούνται να απουσιάζουν.
Όσο για τους υπόλοιπους καθηγητές ας δείξουν επιτέλους τι εστί εκπαιδευτικός και ότι ο δάσκαλος δεν είναι ο μωρεότερος όλων.
Α ναι οι αρκούδες πείτε στον υπέυθυνο θα μας φάνε στο τέλος και θα δηλητηριαστούν κιόλας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, Korinthians, μην ανησυχείς. Οι μαθητές, εκτός από μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης είναι πρώτα απ' όλα παιδιά μας, εμάς των πολιτών που αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας και τη ζωή τους και για το περιβάλλον. Θα κατεβάσουμε λοιπόν όλοι τα παιδιά μας στο συλλαλητήριο της Παρασκευής, είτε αρέσει είτε όχι στους προιστάμενους ή στους υπεύθυνους περιβαλλοντικής του Νομού μας.Όσο για τους εκπαιδευτικούς της Βοιωτίας είναι και αυτοί πολίτες που αγωνιούν και πλαισιώνουν σε μεγάλο ποσοστό τις κινήσεις πολιτών. Τέλος θέλω να κάνω μια πρόταση. Το συντονισμό της Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία να τον αναλάβουν από την επόμενη σχολική χρονιά οι κινήσεις πολιτών. Νομίζω ότι έτσι θα είναι πιο αποτελεσματική.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου έχουμε καταλάβει ότι αυτοί που φθάνουν σε ανώτερες θέσεις είναι οι πιο περιδεείς άνθρωποι. Ο λεοντόκαρδος κ.Καραπιπέρης και η περιβαντολόγος κ.Γεωργιάδου δεν επέτρεψαν να μοιραστεί στα παιδιά το φυλλάδιο που υπογράφει η Νομαρχία, η ΤΕΔΚ και οι άλλοι φορείς!
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν την άπάντηση που τους αξίζει στο αυριανό συλλαλητήριο. Μόνο που οι ίδιοι έχουν χάσει προς πολλού το τρένο και δεν θα μπορέσουν να την αξιοποίησουν σε τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν άξιος ο μισθός πραγματικά των δασκάλων και καθηγητών που ασχολούνται με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση αν αύριο έφερναν παρά τις απαγορεύσεις, που αναφέρθηκαν, όλα τα παιδιά των Περιβαλλοντικών τους ομάδων με πλακάτ και πανώ.
Θα ήταν η πιο σκληρή απάντηση στους υποχόνδριους και φοβισμένους ηγέτες της εκπαίδευσης.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας το σχόλιο του Ελικωνιάδη για τον Υπεύθυνο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις εκδρομές στις αρκούδες , θα ήθελα να του θυμίσω ότι είναι ο μοναδικός ο οποίος διοργανώνει προγράμματα για το περιβάλλον. Η θέση αυτή δεν είναι για να διαμαρτύρεσαι αλλά για να παράγεις έργο φίλε μου. Αν εσύ γεμάτος εμπάθεια προσπαθείς να υποβαθμίσεις το έργο του είναι πρόβλημα σου .