Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Αφιέρωμα στη Συμπαράταξη και στα προβλήματα της Βοιωτίας

Εκτενές αφιέρωμα στη Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον, με αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των κινητόποιήσεων μας για τα προβλήματα της Βοιωτίας φιλοξενεί απο χθές στην κεντρική σελίδα και σε ειδικό φάκελο, ο προσωπικός κόμβος του Γ.Παπανδρέου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Λαζάρου [του Κυριακίου] αγνοεί και συκοφαντεί τους "διάφορούς συλλόγους" με τις "διάφορες επωνυμίες" ως μηδενιστές και καιροσκόπους.
Ο κος Παπανδρέου [του ΠΑΣΟΚ] προβάλλει στην προσωπική ιστοσελίδα του και τους "διαφόρους" και τη δράση τους.
Ποιός ασχολείται τώρα με τον Παπανδρέου;
Τί μπάζα να πιάσει μπροστά στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ, τώρα μάλιστα [που όπως φαίνεται], έγινε και "κουμπάρος" του Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στη χθεσινή συγκέντρωση στο Νομαρχιακό, ορισμένοι απο το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα απο το Βαθύ ΠΑΣΟΚ, όπως Τόγιας, Σωτηρίου, Γεωργίου, άδειασαν όχι μόνο όσους υποστηρίζουν τα σχέδια του Μυτηλιναίου (άρα και τους δικούς τους Μίχο και Σωτηρίου)αλλά ακόμη όσους μεταξύ αυτών και το Νομάρχη επιμένουν να μην λένε κουβέντα ενάντια στα εργοστάσια φυσικού αερίου. Μάλιστα ορισμένοι δήμαρχοι απέδωσαν και ευθύνες στους Δήμους και στη Νομαρχία. Πως είπατε;

rosotron είπε...

Mάλιστα! Tώρα μπορούμε να επαναπαυόμαστε και να βαυκαλιζόμαστε με τις αγωνιστικές καταχωρήσεις στην προσωπική ιστοσελίδα του Γιωργάκη, αφού πιάσανε τόπο οι κινητοποιήσεις μας και επιτέλους εισακουστήκαμε μέχρι τον ηγέτη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Πρέπει να χαιρόμαστε μάλιστα που στελέχη του κομματικού μηχανισμού του ΠAΣOK κάνουν ανέξοδες διακηρύξεις ως γνήσιοι ριζοσπάστες οικολόγοι αλλά δε δεσμεύονται σε τίποτα πρακτικό.
Tο ότι δε επί διακυβέρνησης ΠAΣOK σχεδιαζόταν η Aλουμίνα στη Θίσβη, τοξινώθηκε η ευρύτερη περιοχή των Oινοφύτων και η ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας καθόλου αντίθετο δε βρίσκει το συγκεκριμένο κόμμα, ας τα αγνοήσουμε ως κακεντρέχειες.
Kαθόλου μάλιστα δε θα πρέπει να μας προβληματίζει ότι επιχειρείται η (μετρημένη, φυσικά) κομματική αφομοίωση της δράσης των κινήσεων από τα κάτω.
Eξάλλου, μην ξεχνάμε την οικολογική συνέπεια του Γιωργάκη: χρησιμοποιεί ποδήλατο!

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Αγαπητέ rosotron ευπρόσδεκτο το σχόλιο. Μην ανησυχείς πάντως για την αγωνιστική μας ετοιμότητα ούτε για την επιχειρούμενη κομματική αφομοίωση των κινήσεων πολιτών γιατί αυτό προφανώς δεν επιτυγχάνεται με καταχωρίσεις σε ιστοσελίδες. Ως κινήσεις, υπηρετούμε μια μαχόμενη και πολιτική περιβαλλοντική δράση, όπως ίσως θα έχεις καταλάβει αν παρακολουθείς τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις που καταγράφονται και μέσα απο το ιστολόγιο. Ως κινήσεις πολιτών όμως, δεν έχουμε συγκεκριμένο κομματικό προσανατολισμό και αξιοποιούμε οποιαδήποτε θετική ανταπόκριση που κατά βάση την κερδίζουμε μέσα απο τον αγώνα που κάνουμε. Επίσης έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση όλων των πολιτών - και πιστεύουμε ότι θυμούνται το παρελθόν όπως θα θυμούνται και στο μέλλον εαν αυτά που σήμερα λέγονται όχι μόνο απο το ΠΑΣΟΚ αλλά και απο όλους τους άλλους χώρους και κυρίως απο τους ντόπιους πολιτικούς, θα τηρηθούν στη συνέχεια.Εμείς πάντως, που διεκδικήσαμε με πολύ προσπάθεια να αλλάξουν έστω και στα λόγια οι απόψεις πολλών, θα είμαστε εδώ να τα θυμίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την παρέμβαση.