Τρίτη 13 Μαΐου 2008


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν αρκέτοι φορείς στη χθεσινοβραδυνή σύσκεψη των φορέων που έγινε υπό την αιγίδα του Νομάρχη.Δεν ήταν όμως αυτοί που πρώτοι έπρεπε να μετέχουν .ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΥΡΙΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑ. Τί να σημαίνει άραγε αυτό? Σνομπάρουν το Νομάρχη? Έχουν κάτι να φοβηθούν? ή εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία?
Όπως και νάχει σε λίγο δεν θα μπορούν πια να κρύβονται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΑΡΩΘΡΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΓΗΠΕΔΑ. ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο ατυχής Κουτσούμπας, τι την ήθελε την δήλωση συμπαράστασης; Εκτέθηκε ακόμη περισσότερο απο ότι αν δεν μιίλαγε καθόλου.
Γεμάτη ηρωικά τέκνα αυτή η λεβεντογέννα Ρούμελη!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΥΛΕΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΕΩΝ - ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η παρατήρηση σου ιθαγενή. Αμέρικα θα γίνουμε σε λίγο: Οι χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων στους πολιτικούς θα γίνονται πάνω στο τραπέζι.

Ανώνυμος είπε...

O Δήμος Θήβας που ήταν; 3,4 εργοστάσια φυσικού αερίου είναι να γίνουν, εκτός απο το μολυσμένο νερό. Πόσο στενόμυαλος ή πόσο φοβισμένος μπορεί να είναι κανείς; Μόλις πήραν την πρόσκληση για την χθεσινή εκδήλωση έβαλαν δημοτικό συμβούλιο. Τουλάχιστον ήταν ο Κουρκούτης απο την αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Τί ψάχνετε ρε παιδιά; Τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια;
Οι κυριακάτες σύμβουλοι και ο πρόεδρος έκαναν χοντρή κωλοτούμπα.Μέχρι το Πάσχα, αγώνας και κακό και δηλώσεις για το ενεργειακό πρόβλημα.
Ακολούθησε υποστολή σημαίας και λάσπη εναντίον όσων μέχρι τότε αγωνίζονταν μαζί.
Δηλώνουν ότι μόνο αυτοί, με 29% στις εκλογές, αντιπροσωπεύουν το Κυριάκι.Ότι οι λογής σύλλογοι, πολιτιστικοί, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί οφείλουν να συμφωνούν μ' αυτούς, διαφορετικά να κατέβουν σε εκλογές [sic]. Ευχαριστούν το Μυλιναίο γιατί κάνει το φυσικό αέριο για να σώσει το περιβάλλον. Τον ευχαριστούν γιατί δεν θα κάνει το λιθάνθρακα κι αυτός δηλώνει: οι επενδύσεις στο περιβάλλον θα γίνουν όπως προβλέπονται και ο λιθάνθρακας φυσικά. Εξασφαλίζει επιπλέον για το Αλουμίνιο τους πιό πολλούς ρύπους για το επόμενο διάστημα. Τί τα θέλει αυτά τα αυξημένα δικαιώματα στους ρύπους αφού δεν θα ρυπαίνει πλέον;
Δηλώνουν ότι μόνο αυτοί μαζί με τους άλλους εκλεγμένους φορείς Νομαρχία ΤΕΔΚ κ.α. ενδιαφέρονται για το περιβαλλοντικό πρόβλημα. Και όταν αυτοί οι φορείς παίρνουν πρωτοβολίες θετικές, οι μάγκες στρίβουν΄, σιωπούν, κρύβονται.
Το θέμα δεν είναι τί κάνουν όλοι αυτοί με τα αέριά τους καιτα κάρβουνα.
Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ; ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΣΑ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ ΟΛΑ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι γίνεται και στο Κυριάκι......και θα δούμε ώς την Παρασκευή.
Εχθές πάντως στην εκδήλωση ένας απο τους παριστάμενους - και δεν ήταν μέλος των ομάδων της Συμπαράταξης- το διατύπωσε ευθαρσώς: ο Μυτηλιναίος είπε χρησιμοποιεί το Αλουμίνιο και την εξάρτηση της περιοχής απο αυτό, για να περάσει όλα τα ενεργειακά του σχέδια.
Ακόμη παραπέρα φοβόμαστε εμείς:
Μπορεί ακριβώς γιαυτό το λόγο να το αγόρασε κιόλας! Τα ενεργειακά σχέδια της πολυεθνικής EDESA με την οποία συνεργάζεται, έχουν γίνει απο καιρό. Και είναι δυστυχώς πιθανό, μόλις ολοκληρώσει τα εργοστάσια φυσικού αερίου και λιθάνθρακα, ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Και τότε θα είναι αργά για δάκρυα αν και μερικοί θα έχουν προνοήσει να εξασφαλίσουν το μέλλον τους ...

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια όσων είπε ο υποτακτικός.
Η ακινησία των Κυριακιωτών αποθράσυνε τόσο τον εκπρόσωπο της Αλουμίνιον που έκανε το νταλαβέρι με την κοινότητα, ώστε την επομένη του κοινοτικού συμβουλίου στις 30 Απριλίου, να πιέζει και να χορηγεί ανταλάγματα στον μόνο διαφωνήσαντα σύμβουλο, προκειμένου εκ των υστέρων να συμφωνήσει και αυτός και η απόφαση να είναι ομόφωνη.
"Έλα ρε Γιάννη, η απόφαση δεν έχει καθαρογαρφεί ακόμα". Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Και με αυτό τον τρόπο η εταιρεία εξασφάλισε τη δήθεν συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.
Κρίμα που ο κύριος εκπρόσωπος της Αλουμίνιον, κατά κόρον στο παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής για τον πολιστισμό και το περιβάλλον, που μεταξύ των άλλων του προκαλεί και ποιητικό οίστρο. Ο νοών νοήτω.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή καρφί από όσα γράφει αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος από το Αλουμίνιο εκτός από τσαμπάσης της εταιρίας είναι και ποιητής. Έ να του αφιερώσουμε κι αυτουνού το ποίημα του Brecht, που διάβασε ο Καρκάνας προχτές στη σύσκεψη. Μπορεί να του φέρει ιδέες...