Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Eπανέρχεται στο ΚΑΣ το λιμάνι της Θίσβης

Όπως είχαμε αναφέρει (δείτε: Αποσύρθηκε το θέμα του λιμανιού Θίσβης απο το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ) το θέμα επανήλθε. Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται:
"Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη (Πράξη 29).
Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων
Εισηγητές: Ν. Διβάρη-Βαλάκου
1. Αίτηση θεραπείας της εταιρείας «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε.» κατά της με αριθμ. πρωτ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ41/39133/1962/30.04.2009 Υ.Α., σχετικά με υφιστάμενες λιμενικές εγκαταστάσεις της ως άνω εταιρείας, στον όρμο Νούσας, στη ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης, Δήμου Θίσβης, Νομού Βοιωτίας."
Δείτε σχετικά:
Και νέα απόπειρα νομιμοποίησης για το λιμάνι της Θίσβης

Ο Δήμος Θίσβης απέστειλε επιστολή Λιμενικές εγκαταστάσεις στον Όρμο Νούσας Δήμου Θίσβης με την οποία ενημερώνει για την υπόθεση και τεκμηριώνει τις παρανομίες. Επίσης κάλεσε τους Βουλευτές ( Αγάτσα Αριάδνη, Τόγιας Βασίλης, Τσόνογλου Βάσω, Γιαννάκης Μιχάλης), τον Νομάρχη Βοιωτίας, τον Πρόεδρο ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας, τον Πρόεδρο ΣΠΟΑΚ ΑΡΙΩΝ και τον Πρόεδρο της ΑΛΚΥΩΝ να παρασταθούν και να συμπαρασταθούν.

Από την πλευρά μας, καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες της περιοχής και του Κορινθιακού, να δώσουν δυναμικό παρόν στην συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Δ.Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: