Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Κάτι γίνεται στην Κρύα

Σε ιδιώτες η Κρύα, δια χειρός... Γκριτζάπη. Όπως ανέφερε χθές ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στον τοπικό ραδιοσταθμό Σείριο, με συμφωνία που θα υπογραφεί με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, θα μπορούν να νοικιάσουν τα κτίρια της Κρύας. Η πρωτοβουλία πολιτών Λιβαδειάς, υπερασπίζεται το δημόσιο χαρακτήρα αυτής της μοναδικής περιοχής και διεκδικεί:
- τα κτίρια αυτά να φιλοξενήσουν χώρους πολιτισμού και εκδηλώσεων (εκθεσιακούς χώρους, πνευματικό κέντρο, δημοτική πινακοθήκη, λαογραφικό μουσείο, χώρους για τους συλλόγους) που λείπουν απο τη Λιβαδειά και συμφωνούν με τον ιστορικό, πολιτιστικό και τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής
- το αναψυκτήριο ΞΕΝΙΑ, που βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και προσιτές σε όλους τους κατοίκους της πόλης.
- η μορφή και ο τρόπος χρήσης των κτιρίων και τα σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής, να παρουσιασθούν σε δημόσια ανοιχτή εκδήλωση απο το Δήμο και να κληθούν οι πολίτες να τοποθετηθούν για τον τρόπο που επιθυμούν να αξιοποιηθεί το πιο αξιόλογο κομμάτι της πόλης, με πανελλήνια ακτινοβολία.

Οι πολίτες της Λιβαδειάς δεν πρέπει να ανεχτούμε άλλο, να παίζονται παζάρια πίσω απο την πλάτη μας. Η Κρύα ειναι η κοινή μας περιουσία, να την υπερασπιστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: