Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Κόβουν το ρεύμα στο Αλουμίνιο, λόγω της μονάδας συμπαραγωγής;

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις, που ίσως οδηγήσουν στη διακοπή από τη ΔΕΗ της ηλεκτροδότησης του εργοστασίου της «Αλουμίνιον της Ελλάδος», δρομολογήθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ . Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο.

Υπενθυμίζουμε οτι η Συμπαράταξη έχει τοποθετηθεί αρνητικά (Δείτε σχετικά εδώ) στην τροποποίηση της άδειας που επιτρέπει στη μονάδα συμπαραγωγής να λειτουργεί αυτόνομα απο του ΑτΕ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες η ΔΕΗ;
Και εμείς που νομιζαμε ότι μόνο εδώ είμαστε "μηδενιστές και καιροσκόποι"

Ανώνυμος είπε...

Ό κ.Μίχος, ο κοιν. Αντικύρας,και μέγας υπερασπιστής της "εταιρείας" διαρυγνύει τα ιμάτια του ότι ποτέ η "εταιρεία" δεν συνέδεσε τη μονάδα συμπαραγωγής με το Αλουμίνιο. Όταν του υπενθυμίζει κανείς ότι αδειοδοτήθηκε και επιδοτήθηκε για να καλύπτει τις τεράστιες ανάγκες του Αλουμινίου - και μόνο αυτές- θυμώνει και απαντά ότι δεν είναι δική μας δουλειά αν ο Μυτηλιναίος θα πουλάει το ρεύμα ή π.χ. ο Κοπελούζος. Όταν του επισημαίνουν ότι το να λειτουργήσει ανεξάρτητα η πρώτη μονάδα, νομιμοποιεί αυτόματα και την δεύτερη και την τρίτη και φαρμακερή (με λιθάνθρακα) λέει δίκιο έχετε, αλλά εμείς τις θέλουμε. Τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Μίχος ,ως πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων έχει απαιτήσει ενυπόγραφα τη κατασκευή της πρώτης μονάδας ώστε να απεξαρτηθεί το αλουμίνιο από τη ΔΕΗ. Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου(2005) υπάρχει στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και αφορά τη πρώτη συνάντηση εργαζομένων και Μυτιληναίου.

Ανώνυμος είπε...

Βίος και πολιτεία κε Μίχο. Τι στο καλό λες στο τέλος να σ' αδειάσουν και αυτοί που τόσο πιστά υπηρέτησες; Εσένα που έχεις ΚΑΙ επιστημονική άποψη για τα εγοστάσια φυσικού αερίου;
Εσένα της ομάδας κατά του λιθάνθρακα;
Εσένα που συνεργάζεσαι με τη WWF;
Αλήθεια γιατί εξαφανίστηκες προχτές εσύ ο λαλίστατος; Μήπως φοβήθηκες και το άδειασμα από τους κομματικά ανωτέρους σου;

Ανώνυμος είπε...

Oυαί ύμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές!
Να ένα διαχρονικό ανάθεμα, βοήθεια μας.

7 Δήμοι και κοινότητες ανάμεσά τους Δίστομο, Κυριάκι, Αντίκυρα συμμετέχουν σε "συμμαχία κατά του λιθάνθρακα" και συνδιοργανώνουν (λέμε τώρα!)μαζί μας την εβδομάδα κατά του λιθάνθρακα σε πανελλαδικό επίπεδο.
Δίστομο, Κυριάκι, Αντίκυρα, απέχουν χωρίς να προβάλλουν καμμία δικαιολογία απο τις εκδηλώσεις των φορέων της Βοιωτίας για την εβδομάδα κατά του λιθάνθρακα. Εύγε!