Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Διήμερο ενημέρωσης ""Κλίμα & Πόλη : Με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη"Με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη- Οι πολίτες ενημερώνονται, κινητοποιούνται, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το περιβάλλον!
Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS διοργανώνει διήμερο ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών, στις 6 & 7 Νοεμβρίου, στην Αίγλη Ζαππείου με θέμα 
"Κλίμα & Πόλη : Με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη"
Ελάτε όλοι να ενημερωθούμε και να θέσουμε τα ερωτήματα μας για τις κλιματικές αλλαγές και τις πράσινες πόλεις. Στο πλαίσιο του διημέρου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή, ζωντανή συζήτηση κατά την οποία ειδικοί επιστήμονες και εκπρόσωποι σχετικών φορέων θα απαντούν σε ερωτήματα του κοινού. Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, στην ηλεκτρονική διεύθυνση climate@medsos.gr ή διατυπώστε τες προφορικά στο τηλέφωνο 210 8228795 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00) .
Το διήμερο θα κορυφωθεί με την δημιουργία του μεγαλύτερου πανό, που θα σταλεί από την Ελλάδα στην Κοπεγχάγη, πάνω στο οποίο μικροί και μεγάλοι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν το δικό τους μήνυμα προς τους ηγέτες του κόσμου, ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: