Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Συνεδρίαση του ΑΡΙΩΝΑ (ΣΠΟΑΚ) στη Θίσβη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου των Δήμων του Κορινθιακού συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο 20/9 στη Θίσβη. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η αντίθεση του Συνδέσμου στην επέκταση του λιμανιού στη Νούσα. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μέλη της Eπιτροπής Aγώνα του Δήμου Θίσβης και της Συμπαράταξης που πήραν το λόγο και ζήτησαν πρωτοβουλίες για να αποτραπεί η πλήρης περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής καθώς και στήριξη από τον Aρίωνα στις νομικές ενέργειες που έχουν ξεκινήσει. Tόνισαν δε ότι αντιτίθενται στη λειτουργία του παράνομου λιμανιού στον όρμο Nούσας και όχι μόνο στην επέκτασή του, καθώς ήδη αποτελεί διαρκή απειλή για τον Kορινθιακό. Επίσης ζήτησαν από τους παριστάμενους να υπογράψουν το ψήφισμα για την σωτηρία του Κορινθιακού (δείτε αριστερά). Δεν συνυπέγραψε το ψήφισμα ο βουλευτής Μ.Γιαννάκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

koita "MIXALI MOY TO XALI MOY"....
H kalitera to xali SOY??????GIATI KYRIE GIANNAKI OMORFOPEDO GIANNAKI LEVENTOPEDO DEN YPEGRAPSES????APO POY EISAI ESY???TOSO KALA EXIS VOLEYTI...POOY GIA TON TOPO SOY MONO ME THN PAROYSIA SOY GINESE ANTILIPTOS ALLA GIA TIS THESIS SOY ?????KRIMA ...GIA OLOYS AYTOYS POY SE PISTEPSAN...KRIMA ....A RE BREGMENI SANIDA XREIAZETE MORE TI TOYS KAMARONOYME?????

Ανώνυμος είπε...

Ο Μ.Γιαννάκης παρέστη πολλές φορές σε κινητοποιήσεις για το περιβάλλον και υπερθεμάτισε σε φιλοπεριβαλλοντικές θέσεις ενώπιον των πολιτών. Ωστόσο υπερψήφισε στη Βουλή το χωροταξικό παρόλο που είχε κατ'επανάληψη τονίσει την αντίθεσή του για τη μετατροπή της Βοιωτίας σε απέραντη ενεργειακή και βιομηχανική περιοχή.
Ίσως λοιπόν, η άρνηση σημαίνει ότι αποφάσισε να φανεί συνεπής με τον εαυτό του και τα όσα έμπρακτα υπηρετεί.