Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Υπογραφές για την Κρύα

Η περιοχή της Κρύας σήμερα ρημάζει. Το μέλλον της είναι εξίσου θολό. Αναλάβαμε πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών κάτω απο το ακόλουθο κείμενο:

Εμείς που υπογράφουμε αυτή τη δήλωση, διεκδικούμε ολόκληρη η περιοχή της Κρύας και τα κτίρια ΞΕΝΙΑ, Νερόμυλος, Νεροτριβή, να παραμείνουν δημοτική περιουσία. Απαιτούμε να μην παραδοθούν στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα αλλά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της Λιβαδειάς που μετά και το κλείσιμο αυτών των κτιρίων δεν έχει κανένα δημόσιο χώρο Πολιτισμού και εκδηλώσεων. Χρειαζόμαστε Πνευματικό Κέντρο, Μουσειακούς και εκθεσιακούς χώρους, αίθουσες συνεδρίων και διαλέξεων, στέγη για τις πολιτιστικές δραστηριότητες ομάδων της πόλης όπως Χορού, Χορωδίας, Θεάτρου, Σεμιναρίων, Μουσικής που σήμερα λειτουργούν ως περιφερόμενοι θίασοι.
Διεκδικούμε να αποφασίζει η τοπική κοινωνία για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται και αξιοποιείται η μοναδική περιοχή της Κρύας, το σημαντικότερο τμήμα της πόλης, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Λιβαδειάς.

Η Κρύα μας ανήκει. Να διαφυλάξουμε το δημόσιο χαρακτήρα της.


Πρωτοβουλία Πολιτών Λιβαδειάς (τηλέφωνα επικοινωνίας 6-8 μμ:6974813350). Κείμενα για υπογραφές σε βιβλιοπωλεία ( Άρτιο - Αθηνών, Ουτοπία -στην κεντρική πλατεία)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε ρε παιδιά;και μετά τι θα πουλήσει ο κ.Δήμαρχος;