Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008

Η ΡΑΕ "σπρώχνει" τον όμιλο Μυτιληναίου - Αντιδράσεις

Η ΡΑΕ, για μια ακόμη φορά, φέρεται να "σπρώχνει" τον όμιλο Μυτιληναίου, σε ότι αφορά τις επιδιώξεις του για δημιουργία ενεργειακού κέντρου στην Αντίκυρα. Πρόσφατο κρούσμα η θετική της γνωμοδότηση για αλλαγή της αδειοδότησης της πρώτης μονάδας φυσικού αερίου, από αυτοπαραγωγού σε συμπαραγωγού. Πέρα από τους κατοίκους της περιοχής, η γνωμοδότηση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στη ΔΕΗ, αλλά και σε ανταγωνίστριες εταιρείες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται παγκόσμια κρύα, και τα αυτο-καταστροφικά ΜΜΕ κανιβαλίζουν...
http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia_08.html
http://www.youtube.com/watch?v=ICz4ryHJXA0
Και για να παίρνουμε θάρρος: http://www.youtube.com/v/zvF1ha-M40U
http://www.youtube.com/watch?v=NaXxwSUXMOw
Κανιβαλισμός ή Αυτάρκεια και Διεθνής Συμφιλίωση;
http://www.aee.gr/hellenic/1%20overpopulation/overpopulation%20gr.htm

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι υπάρχει ανωνυμη καταγγελία (σταλμένη απο συσκευή-fax της "Αλουμίνιον της Ελλάδας")εναντίον επαγγελματιών της Αντίκυρας, οι οποίοι πρωτοστατούν εναντίον του εργοστασίου λιθάνθρακα;Η καταγγελία αφορά τα τραπεζάκια στην προκυμαία και είναι ενώπιον της λιμενικής αρχής.
Ετσι αντιλαμβάνεται η εταιρεία τις σχεσεις της με την τοπική κοινωνία;

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι όλα αυτά τα γραφικά που έστειλες ανώνυμε; Η δική σου τοποθέτηση ποιά είναι;
Κώστα, δεν είναι παράξενο. Μεσα στα τόσα και αυτό. Ούτε ο Μυτηλιναίος, ούτε ο Στασινόπουλος, ούτε οι διάφοροι των Οινοφύτων είναι διατεθιμένοι να αντιπαρατεθούν με ... δημοκρατικούς κανόνες σε όσους τους ενοχλούν. Μετά απο χρόνια σιωπής και ανοχής αιφνιδιάστηκαν που συναντούν εμπόδια στα επιχειρηματικά τους σχέδια. Κάποιούς που φωνάζουν για την περιβαλλοντική ασυδοσία. Αιφνιδιάστηκαν που οι "ιθαγενείς της Βοιωτίας" άρχισαν οργανωμένα να αντιστέκονται και να ζητούν ελέγχους και νομιμότητες. Και δεν έχουμε αυταπάτες: έχουν πολλούς τρόπους να αντιδράσουν.