Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΠΑΜΕ ΒΑΘΥ; Εκδήλωση στον κόλπο που έχει παράνομα καταληφθεί απο τη Σωληνουργεία Κορίνθου

"Δεν είχαν συναίσθηση ότι κατέστρεφαν. Στη δική τους γλώσσα έλεγαν ότι έχτιζαν και δημιουργούσαν. Πίστευαν ειλικρινά ότι έφερναν τον πολιτισμό.
Μιλούσαν για δρόμους, σπίτια, λιμάνια, εργοστάσια και για πολιτισμό. Υπήρε και μια άλλη λέξη που σήμαινε το ίδιο στη γλώσσα των Σιδηρότεχνων. Ήταν η λέξη πρόοδος. Ο Πολιτισμός και η Πρόοδος ήταν δύο θεοί που απαιτούσαν μεγάλες θυσίες. Από το βωμό τους έτρεχαν ποτάμια από λάδια μηχανής ανάκατα με αίμα, αίμα ανθρώπων και ζώων, προσφορές στην Πρόοδο και τον Πολιτισμό "
«Λαμπερά Αγκάθια», Γιώργος Μπόνης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΙΣΒΗΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :

Πηγαίνουμε στον όρμο της Νούσας, στο Βαθύ, όπως το ξέρουμε από τα παιδικά μας χρόνια, για να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει,
· Λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στην ύπαρξη ενός παράνομου λιμανιού, που αποτελεί διαρκή απειλή για τον κλειστό Κορινθιακό κόλπο, όπως και οι εγκαταστάσεις του Μυτιληναίου στην Αντίκυρα με τις 750.000 τόνους ετησίως κόκκινης λάσπης που παράγουν και τα βαρέα μέταλλα που μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα!
· Λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ σ’ ένα λιμάνι όπου δεν τηρείται καμιά περιβαλλοντική νομοθεσία, που δεν υπάρχει σύστημα διαχείρισης των αποβλήτων, που δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών ρύπανσης, που αγνοούμε τη ρύπανση που έχει ήδη προκληθεί και συνεχίζει να προκαλείται!
· Λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ τόσο στη σημερινή του λειτουργία όσο και στη σχεδιαζόμενη εμπορική του επέκταση που θα το μετατρέψει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Στερεάς Ελλάδας πλήττοντας την υγεία μας, τις παραλίες μας και όλες τις παράκτιες περιοχές όπου εκατοντάδες κόσμου ήδη κινητοποιούνται!
Λέμε ένα ΟΧΙ στις περιφράξεις των δημόσιων χώρων και την περιφρόνηση των βιομήχανων απέναντι στα δικαιώματά μας! Κι αν γι’ αυτούς τα κέρδη είναι το μόνο που τους απασχολεί, τότε ίσως θ’ αναγκαστούν να μας σεβαστούν αφού πρώτα μας φοβηθούν!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΙΣΒΗΣ!

ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΙΠΕ!

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ στις 23 Αυγούστου!
DJ set πάρτυ με τους ΑCTIVE MEMBER!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΙΣΒΗΣ, 18.00


Διαβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: