Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Συντονισμένη δράση για τη σωτηρία του Κορινθιακού

Περιβαλλοντικές οργανώσεις και επιτροπές πολιτών από την ευρύτερη περιοχή του Κορινθιακού κόλπου, συναντιούνται το Σάββατο 12/1/2008, στο Ξυλόκαστρο στις 4 μ.μ. για να συντονίσουν τη δράση τους. Η συνεργασία αυτή, άτυπα, έχει πάρει πολλές μορφές, μέχρι σήμερα: θυμίζουμε την παρουσία της Ομοσπονδίας συλλόγων του Κορινθιακού (και του συνδέσμου των δήμων - ΣΠΟΑΚ) στη συγκέντρωση της Αγ. Άννας τον Απρίλιο του 2007, στη διαδήλωση - παράσταση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο στις 26/9/2007, την εκδήλωση -συναυλία στην Κόρινθο, και για την ενίσχυση των δικαστικών προσφυγών τών πολιτών της Αντίκυρας, το αφιέρωμα σε τηλεοπτικό σταθμό της Κορίνθου στα προβλήματα της περιοχής μας και στη δράση της Συμπαράταξης, την κοινή επιστολή που αποστείλαμε σε όλους τους βουλευτές για τον χαρακτηρισμό του Κορινθιακού σαν προστατευόμενης θαλάσσιας περιοχής κ.λ.π. Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και η επιτροπή ενεργών πολιτών του Αστακού (εκεί σχεδιάζει μονάδα λιθάνθρακα η EDISSON, η εταιρεία που σχεδιάζει και τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη).

Στη συνέχεια, στις 6 μμ θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση. Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση :

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1/2008 ΣΤΙΣ 6μ.μ.
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ» ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:


ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ:
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ –
ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ – ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΡΑΔΙΟ ΔΕΡΒΕΝΙ 88,4 - ΡΑΔΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ 103,1 – PRISMAVIRUS 938


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ
Αδέσμευτοι & Ενεργοί Πολίτες ν. Κορινθίας, Αρμονική Ανάπτυξη Ξυλοκάστρου, ΕΛΜΕ Κορινθίας (Α’ Γραφείο), Ελευθεριακή Κίνηση Κορινθίας,
Κίνηση Πολιτών δήμου Κορινθίων, Οικολόγοι Πράσινοι Κορινθίας, ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ, ΟΙΚΟΖΩΗ, Περιβαλλοντική Κίνηση Κορινθίας, Σύλλογος Σικυώνιων Πολιτών, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: