Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Premoures

Επείγοντα δημοτικά συμβούλια σε Δίστομο (σήμερα) και Αντίκυρα (αύριο), με θέμα το μέλλον των επενδύσεων Μυτιληναίου στα Άσπρα Σπίτια.
Κάθε συνειρμός που να συνδέει αυτόν τον ξαφνικό πανικό με την επίσκεψη Μυτιληναίου στον ΥΠΑΝ Φώλια είναι πονηρός και απορρίπτεται εκ προοιμίου.
Για να φρεσκάρουμε τις υπόγειες διαδρομές, να θυμηθούμε ότι έχει κολλήσει η λειτουργία της πρώτης μονάδας ηλεκτροπαραγωγής γιατί ενώ καταρχάς επιδοτήθηκε για την τροφοδοσία της Aλουμίνιον της Eλλάδος, στη συνέχεια ζήτησαν να πουλάει την ενέργεια στο σύστημα (ακριβά), ενώ η Aλουμίνιον να ηλεκτροδοτείται από τη ΔEH (στη φτήνεια).
Τώρα είναι και κάτι άθλιοι, που διαμαρτύρονται ότι με όλα αυτά που σχεδιάζει ο Μυτιληναίος θα τους αποτελειώσει και δημιουργείται κακό κλίμα για την υπόθεση. Καλούνται λοιπόν οι τοπικοί άρχοντες να αποτυπώσουν την βούληση της τοπικής κοινωνίας δια των αποφάσεων τους. Κατόπιν αυτών μπορούμε - για άλλη μια φορά- να αναφωνήσουμε:
Ποιός κυβερνάει αυτό τον τόπο;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι αποφάσισαν στο Διστομο, πάντως ο Δήμαρχος Διστόμου δεν συμμετείχε στη συνάντηση που έκαναν οι περιοχές που σχεδιάζονται εργοστάσια λιθάνθρακα, στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι σιγά μην παέι ο Παν- παν κόντρα στο Μυτηλιναίο. Einai polla ta lefta Ari!