Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Φώτιση

Να συνεισφέρουμε στο τοπικό κλίμα "ευφορίας" ελπίζοντας, να σταματήσουν οι εκκλησιαστικές διεκδικήσεις στην περιοχή Λυκούρεση αλλά και δεκάδων άλλων δασικών και δημοσίων εκτάσεων (περίπου τη μισή Βοιωτία) που έχει ξεκινήσει ο τ. Θηβών και Λεβαδείας και σημερινός αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Για μια τουλάχιστον πρόσφατη περίπτωση να υπενθυμίσουμε ότι Δήμος Λεβαδέων και Νομαρχία είχαν αρνηθεί να υπερασπιστούν το δημόσιο χαρακτήρα αυτών των εκτάσεων σε αντίθεση με απλούς πολίτες. Ο χρόνος θα δείξει εαν η εκλογή στο ύπατο αξίωμα θα αλλάξει τη στάση του κ.Ιερώνυμου στο θέμα αυτό και προς πoιά κατεύθυνση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Εξελέγην ο ελάχιστος εγώ" δήλωσε ο Ιερώνυμος μετά την εκλογή του. Δεδομένου ότι ο μακαριότατος, το πάλεψε δύο φορές μέχρι να εκλεγεί δεν μοιάζει και πολύ ειλικρινής η δήλωσή του. Αληθινή όμως μπορεί να είναι. Κάτι θα έχουν να πουν πάνω σε αυτό οι κάτοικοι της Δαύλειας και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστείς ανώνυμε, ότι λένε πως ήταν ο κάλλίτερος απο τους συνυποψήφιους!

Ανώνυμος είπε...

Απο ότι λέγεται, το θέμα των διεκδικήσεων της εκκλησίας επι περιουσιακών ζητημάτων, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του νέου αρχιεπίσκοπου, προκειμένου να κάνει βήματα καλής θέλησης στο θέμα χωρισμού κράτους -εκκλησίας (με κάποιο τρόπο). Οπότε ας μην εφησυχάζουμε.