Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Κατέβασαν τα πανώ για την διαμαρτυρία για το νερό

Ανακοίνωση - καταγγελία

« το Cr+6 των βιομηχάνων σκοτώνει- καθαρό νερό ΤΩΡΑ», « Όχι στα ψέματα και τον εμπαιγμό – καθαρό νερό ΤΩΡΑ», έγραφαν τα πανώ και καλούσαν του Θηβαίους στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στην πλατεία στις 7μμ.

Ηταν τρία (3), σε τρία σημεία της πόλης. Στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων και στον κόμβο, στο γήπεδο. Μέρα μεσημέρι, Παρασκευή, τα κρεμάσαμε, την νύχτα της ίδιας μέρας, άνθρωποι του Δήμου, τα κατέβασαν.

Η ενέργεια αυτή, αποκαλύπτει περίτρανα, το πόσο «γυμνός είναι ο βασιλιάς». Αν νομίζει ο κος Δήμαρχος, ότι με τέτοιες μεθόδους, αυθαίρετες, αντιδημοκρατικές, φασιστικές, αντιλαϊκές, παράνομες και αντισυνταγματικές, με πρακτικές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές, πολιτικής βαρβαρότητας και μισαλλοδοξίας, με συμπεριφορές καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού μας, θα φιμώσει τους πολίτες ή θα σταματήσει τη λαϊκή αγανάκτηση που φουντώνει μέρα με τη μέρα από την εγκληματική και προκλητική αδιαφορία και απραξία του ιδίου και των θεσμικών υπευθύνων, Νομαρχίας και Υπουργείων, Υγείας και Περιβάλλοντος, είναι γελασμένος.

Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα του Λαού, που το έχει κερδίσει με αιματηρούς αγώνες, από αιώνες, να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του και να διεκδικεί με κάθε τρόπο το δίκιο του.

Οι κύριοι που παριστάνουν την εξουσία στην πόλη μας, ας δείξουν συνέπεια και δραστηριότητα σε άλλα θέματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι σε βάρος της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Οι αντιδημοκρατικές πρακτικές που αποσκοπούν στην τρομοκράτηση των πολιτών και στο φίμωμά τους, θα πέσουν στο κενό. Δεν φοβίζουν κανένα.

Θήβα 10 Φεβρουαρίου 2008

«Θηβαίοι Πολίτες για το Περιβάλλον»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εμείς το πάθαμε αυτό, όταν ανεβάσαμε πανώ για το θέμα της Κρύας, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μάρτυρες για το ποιός το αφαίρεσε(το ίδιο βράδι)

Ανώνυμος είπε...

σήμερα 12/02/08 και ώρα 10:45 οι υπάληλοι του δήμου κατέβαζαν πάλι ένα πανώ από τον κόμβο στους Αγίους Θεοδώρους

Ανώνυμος είπε...

αυτό θα πεί ελεύθερη διακίνηση ιδεών! ούτε για το νερό που πίνουμε δε μας αφήνουν να διαμρτυρηθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Στις 15-2-08 τιμώμενο πρόσωπο στην συγκέντρωση της Ν.Ο.Δ.Ε Βοιωτίας είναι ο Υπουργός αρρώστιας κ.Αδαμόπουλος που με την αντιδραστικότατη θέση του και την αδιαφορία του για την προστασία της Υγείας των Βοιωτών από το εξασθενές χρώμιο συντελεί να ζούμε τούτη την συμφορά 180 μέρεςτώρα.Διαμαρτύρομαι εντονότατα για αυτή την πρόκληση,αισθάνομαι την ανάγκη να του πω ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί την προσπάθεια για την πρόληψη και διασφάλιση της υγείας των πολιτών αυτού του τόπου

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να στείλουμε ομαδικά ηλεκτρονικά μυνήματα στα υπουργικά γραφεία των Αβραμόπουλου, Σουφλιά, Φώλια ;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΦΙΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ