Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ένα νοσοκομείο για τη Γάζα

Τηλεμαραθώνιος για ένα νοσοκομείο στη Γάζα Ο Τηλεμαραθώνιος θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 και την EPTworld, από τις 17.00 έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Περισσότερα και με σχολιασμό: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_8047.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο τηλεμαραθώνιος για τη Γάζα είναι σε εξέλιξη. Ο κόσμος έχει δώσει ήδη 750.000€, και είναι συγκινητικό, πραγματικά. Τουλάχιστον δεν ξεχνάμε. Αλλά υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Η Γάζα δεν βομβαρδίστηκε από Αρειανούς. Δεν χτυπήθηκε από τσουνάμι, δεν έγινε σεισμός. Η καταστροφή προήλθε από την επίθεση του 4ου ισχυρότερου στρατού στον κόσμο, από τη βάρβαρη, επί των πάντων, επίθεση του κράτους του Ισραήλ.



Οποιος, την τελευταία ώρα που παρακολουθώ, πάει να πει τη λέξη «Ισραήλ» δεν αφήνεται να ολοκληρώσει τη φράση του. Με περισσό ζήλο, η παρουσιάστρια (η Νικολοπούλου αυτή την ώρα) διακόπτει όποιον μιλάει και το γυρνάει στον εύκολο μελοδραματισμό. Εκοψε τον Αρη Μουσιώνη (γιατρό που είχε κατέβει, πρώην πασόκο βουλευτή), τον Δρίτσα (που είχε πάει με το Aρίων του Free Gaza), της ξέφυγε μόλις ο Κανελλάκης του MEGA που κατάφερε να πει για την παράνομη, πρωτάκουστη επίθεση στο «Αρίων» καταμεσής του πελάγου από τα ισραηλινά σκάφη.