Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Αγαπητή Συμπαράταξη....

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε μήνυμα απο τον φίλο Ιωάννη Δ.

Συνεχίστε

Αγαπητή " Συμπαράταξη", είναι η πρώτη φορά (ίσως και η τελευταία) που στέλνω μήνυμα σε κάποιο δικτυακό τόπο. Ο λόγος που το κάνω είναι για να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε στην ενημέρωση για το (πολύπαθο) περιβάλλον και ειδικά στο θέμα του νερού,για το οποίο τυγχάνει να είμαι και "σχετικός",καθότι ασχολούμαι με αυτό επαγγελματικά (αρσενικό,νιτρικά,εξασθενές χρώμιο, βόριο, νικέλιο, μόλυβδο, υδράργυρο, σίδηρομαγγάνιο, απολύμανση, απόσμηση,αντίστροφη όσμωση,αποσκλήρυνση,αφαλάτωση κτλ) τα τελευταία 18 χρόνια κυρίως στη Β. Ελλάδα όπου και διαμένω.Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στα τόσα χρόνια που καλούμαι να δώσω λύση (και πάντα δίνω, αφού υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και η τεχνολογία και η τεχνογνωσία ) σε προβλήματα νερού είναι η ασχετοσύνη, η αδιαφορία και το προσωπικό συμφέρον των εκάστοτε "αρχόντων".Τέλος πάντων ,καλύτερα να μην επεκταθώ . . .Συγχαρητήρια , συνεχίστε, καλό κουράγιο . . .

Και μείς είναι η πρώτη φορά που αναδημοσιεύουμε επαινετικό μήνυμα, επειδή ο φίλος που μας το έστειλε είναι απο μακριά και μας άρεσε πολύ που το έκανε. Ευχαριστούμε πολύ και δημοσίως.
Αυτό που σημειώσαμε είναι ότι αντιπαραθέτει το ενδιαφέρον μας, με την " ασχετοσύνη, την αδιαφορία και το προσωπικό συμφέρον των εκάστοτε αρχόντων... "
Όσο για το κουράγιο, αυτό το χρειαζόμαστε όλοι.

1 σχόλιο:

Μαργαρίτα Καραβασίλη είπε...

Δείτε στο htpp://oikomargarita.blogspot.com/ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή προς Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, χθες 23-02-09, του βουλευτή κ. Θανάση Λεβέντη σχετικά με το θέμα του Ασωπού (εφ΄όλης της ύλης) και την απάντηση του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ, από τα πρακτικά της Βουλής.

Και αυτή τη φορά το ΥΠΕΧΩΔΕ επιμένει και υπερασπίζεται το έργο του για τη “σωτηρία του Ασωπού” με έμφαση στην επιτυχία των ελέγχων, και επανελέγχων, που απέδειξαν ότι οι βιομηχανίες έχουν συμμορφωθεί!!!!

Δεν ιδρώνει το αυτί τους . . . Τι και αν αναδείχτηκαν όλες οι πτυχές του ζητήματος και από την μελέτη του ΙΓΜΕ;;; Κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Είναι εξοργιστικό!

Τώρα είναι η ώρα για άλλου είδους κινητοποιήσεις ακτιβίστικου χαρακτήρα.