Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Διαμαρτυρία ενάντια στην εκδήλωση προπαγάνδας των μεταλλαγμένωνΔιαμαρτυρία ενάντια στην εκδήλωση προπαγάνδας των μεταλλαγμένων που διοργανώνει στη Θήβα το Σάββατο 30/1 η εταιρεία προώθησης και ανάπτυξης των μεταλλαγμένων), θα κάνουν αγρότες βιοκαλλιεργητές και μέλη των Θηβαίων Πολιτών για το Περιβάλλον ( Συμπαράταξη Βοιωτών) στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.


Όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, πριν απο λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν επισήμως μελέτες για το Τοξικό μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Μonsanto, (ο «γίγαντας» των γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών), το οποίο καλλιεργείται και στην Ευρώπη.


Στο http://www.combat-monsanto.co.uk/ μπορεί να δεί κανείς την καμπάνια των πολιτών ενάντια στη συγκεκριμένη πλανητική απειλή.


Ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα : Τοξικολογία των γ.τ.ο.: Μοριακή αιτιολόγηση του κινδύνου που ενέχουν για την διατροφή τα γ.τ. τρόφιμα του Δ. Κουρέτα, Καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας΄.
Η διαμαρτυρία αφορά όλους:
Τους αγρότες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον στη γεωργία και την αγροτική παραγωγή,
Τους πολίτες που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη των μεταλλαγμένων στην πόρτα τους και στο πιάτο.

2 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

http://www.tracefoodchain.com/home/2-safety/16-haiti-and-food-shortage-where-is-the-starting-trace

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Αν ναι, να προσλάβει ψυχίατρο ο κ. Πετσάλνικος!
Από το http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99796&cid=7
.

Θέλει γιατρό η βουλευτίνα
Τους έκλεισε την πόρτα του ιατρείου στα μούτρα η βουλευτίνα, και όπου φύγει-φύγει.
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό θέλησε να επισκεφθεί το γιατρό της Βουλής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη «εισέβαλε» στον χώρο, όχι με αέρα ασθενούς, αλλά… χιλίων καρδιναλίων, και φέρεται να απαίτησε κιόλας να την εξετάσει εδώ και τώρα ο γιατρός.
«Σε δύο λεπτά τελειώνω και θα σας δω», απάντησε ο γιατρός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξέταζε έναν υπάλληλο.
Τι ήθελε και τό ’λεγε; Γύρισαν τα μάτια της βουλευτίνας, που με οργή κατευθύνθηκε στην έξοδο, πέφτοντας πάνω σε έναν άλλο που ήθελε να μπει στο ιατρείο.
«Το κτήριο παραλίγο να γκρεμίσει με τη φούρια της», είπε ο άνθρωπος που είδε στην έξοδο την κυρία Βυλλιώτη.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Σάββατο, Ιανουάριος 30, 2010 0 σχόλια