Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Να γίνει θαλάσσιο καταφύγιο ο Κορινθιακός !

Τον χαρακτηρισμό του Κορινθιακού ώς θαλάσσιου καταφύγιου, επιδιώκουν εδώ και καιρό φορείς και σύλλογοι, προκειμένου να προστατευτεί απο την καταστροφική υπεραλίευση με συρόμενα και τις ρυπογόνες παράκτιες χρήσεις. Ζητήσαμε με επιστολή απο το Νομάρχη Βοιωτίας, να συμμετέχει σε συνάντηση με τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Αλ. Κοντό και να υποστηρίξει το αίτημα. Δείτε το πλήρες κείμενο της επιστολής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΞΕΒΡΑΣΕ ΨΟΦΙΕΣ ΓΑΡΙΔΕ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ [ ΒΛΕΠΕ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ.GR ]ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙ ΤΙΣ ΣΚΩΤΟΣΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΥΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Αυτό που μπορούμε και μπορείτε να κάνουμε, είναι να ψάχνουμε τα προβλήματα, να καταγγέλουμε ότι μαθαίνουμε για δραστηριότητες που τα προκαλούν, να κινητοποιούμαστε μαζί με άλλους προτείνοντας λύσεις. Ο κόλπος της Αντίκυρας και της Δομβραίνας είναι επιβαρημένοι αλλά προβλήματα μόλυνσης - κυρίως απο τα πλοία έχει ολόκληρος ο Κορινθιακός. Αγωνιζόμαστε να γίνει θαλάσσιο καταφύγιο, αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η ρύπανση στην Αντίκυρα και την Θίσβη.