Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Οι πολιτες των Βαγίων ανησυχούν για το νερό

Ερώτημα προς τη Νομαρχία για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού απευθύνει η
" Πρωτοβουλία Βαγαίων Πολιτών για το Περιβάλλον" επιβεβαίωσε την ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου στο νερό των Βαγίων, αναθέτοντας σε πιστοποιημένο εργαστήριο την ανάλυση δειγμάτων νερού από το δίκτυο ύδρευσης. Στην επιστολή αναφέρουν :
" Σας επισυνάπτουμε ακριβές αντίγραφο των αποτελεσμάτων και της γνωμάτευσης των αναλύσεων του χημικού εργαστηρίου με σκοπό να προχωρήσει η υπηρεσία σας στην υγειονομική αναγνώριση.
Ζητάμε επίσης να μας γνωρίσετε άμεσα τα δικά σας αποτελέσματα αναλύσεων που αφορούν τις γεωτρήσεις που υδροδοτούν το δήμο Βαγίων.
Ζητάμε παράλληλα να διενεργήσετε δειγματοληψία από τις συγκεκριμένες γεωτρήσεις για πλήρη χημικό έλεγχο (νιτρικά, νιτρώδη ...) και προσδιορισμό εξασθενούς χρωμίου
. "
και κλείνουν ¨σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε αν η ύπαρξη εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό συνιστά ενδεχόμενο ή πιθανό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας."
Η πλήρης επιστολή εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΕΩΤΡΙΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΙΟ ΕΙΝΑΙ 25 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ [ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ] ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

25 Ιούνιος 2008 12:08 μμ