Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Προσφυγές για τις μονάδες της ENDESA

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
« Η ΑΡΤΕΜΙΣ »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικράτειας, σας ενημερώνουμε ότι: Η προσφυγή της Αρτέμιδας κατά της ακύρωσης της άδειας της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής φυσικού αερίου ισχύος 412 MWe της ENDESA HELLAS στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας, στον κόλπο της Αντίκυρας αναβλήθηκε λόγω αλλαγής εισηγητού και προσδιορίστηκε εκ νέου για την 10η Ιουνίου 2009.
Εν τω μεταξύ και ενώ άρχισαν οι εργασίες κατασκευής της παραπάνω μονάδας η « Αρτεμις » κατέθεσε και νέα αίτηση αναστολής εργασιών στο ΣτΕ προσκομίζοντας καινούργια στοιχεία και αναμένεται σύντομα η εκδίκασή της.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Antigrafi apo pitsiriko

Το Σάββατο 29 Μαρτίου είναι η Ώρα της Γης και η οργάνωση WWF μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα από τις 8.30 έως τις 9.30 το βράδυ, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών. Πρέπει να το κάνουμε;
Η απάντηση εδώ!


Το να σβήνεις τα φώτα δεν είναι διαμαρτυρία – είναι οικονομία στο ρεύμα. Το σωστό θα ήταν στις 29 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, να ανάψουμε όλα τα φώτα και να βάλουμε σε λειτουργία το φούρνο, το θερμοσίφωνα, το πλυντήριο, το σίδερο, την ηλεκτρική σκούπα, το μίξερ, το μπλέντερ, το φούρνο μικροκυμάτων, τον ανεμιστήρα, το σεσουάρ, τον υπολογιστή, τον εκτυπωτή, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και όποια άλλη ηλεκτρική συσκευή διαθέτουμε. Έτσι θα γίνει μπλακ άουτ και θα γίνει αισθητή η διαμαρτυρία μας.

Ακόμα πιο σωστό θα ήταν να καταστρέψουμε όλα τα αυτοκίνητα και τις βιομηχανίες. Έτσι, θα μειωνόταν πραγματικά η μόλυνση του περιβάλλοντος.

Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, είναι μια χρυσή ευκαιρία να κάνουμε πλιάτσικο στα πολυκαταστήματα. Θα εκμεταλλευτούμε το σκοτάδι και θα αρπάζουμε ό,τι γουστάρουμε.

Μόνο, πάρτε κάνα φακό μαζί σας γιατί δεν θα βλέπετε την τύφλα σας και υπάρχει κίνδυνος να απαλλοτριώσετε άλλο μοντέλο τηλεόρασης και laptop από αυτά που είχατε βάλει στο μάτι.

Οι μπαταρίες του φακού, κοιτάξτε να είναι οικολογικές. Πρέπει να προσέχουμε το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι το Σάββατο την ώρα της γης, όλοι οι μεγαλοσχήμονες θα συμμετέχουν από τον Κωστάκη μέχρι και τον "πράσινο" εσχάτως Γιωργάκη. Μπορεί ακόμη και ο Εγώ ο Κλέαρχος να συμμετάσχει....
Και μετά θα πάνε όλοι να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ.
Οι ευαίσθητοι περί τα περιβαλλοντικά......
Αμ δε που θα τα σβήσω τα ρημάδια. Ωρέ ότι έχω και δεν έχω θα φωτίσω..
WWF πρασινάλογα!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα σου φταίνε όλα...τρώγεσαι με τα ρούχα σου