Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Απο τον Latuff


Κατηγορείστε την Χαμάς!
από το http://tales-of-iraq-war.blogspot.com/
δείτε εικόνες κλπ : http://www.gazaresist.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο το indy.gr

Ελληνική αποστολή στη Ράφα για την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό







Αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για την Αίγυπτο Ελληνική αποστολή αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Στην αποστολή συμμετέχουν οι βουλευτές Γιάννης Μπανιάς (ΣΥΡΙΖΑ), Θάλεια Δραγώνα (ΠΑΣΟΚ), Τάσος Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ), Μιχάλης Τιμοσίδης(ΠΑΣΟΚ) καθώς και 18 μέλη κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Σύλλογος Ιντιφάντα, Πανευρωπαϊκή Επιτροπή για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας, Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, εφημ. Εποχή, εφημ. Αυγή, 105,5 στο Κόκκινο,ΝΑΡ, ΑΚΟΑ, ΚΟΕ, Ν. ΣΥΝ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα).



Στόχος της αποστολής είναι να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της Ελληνικής κοινωνίας στον Παλαιστινιακό λαό και να ασκήσει πίεση για το άνοιγμα των συνόρων Αιγύπτου-Γάζας ώστε να περάσουν επιτέλους οι εθελοντές γιατροί και η τόσο αναγκαία ανθρωπιστική βοήθεια.



Στο πρόγραμμα της αποστολής αλληλεγγύης περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον Αραβικό Σύνδεσμο και την Αιγυπτιακή κυβέρνηση, καθώς και επίσκεψη στην Αιγυπτιακή πλευρά της Ράφα όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. Η αποστολή θα ζητήσει επίσης να της επιτραπεί να περάσει τα σύνορα για να μπορέσει να επισκεφτεί τους δοκιμαζόμενους Παλαιστίνιους.

Nα ξεπλύνουμε τη ντροπή της ελληνικής ξεφτίλας που μετατρέπει τη χώρα σε δίοδο μεταφοράς φονικών όπλων

Ανώνυμος είπε...

Το πλοίο Αρίων του Free Gaza Movement έπαθε βλάβη και επιστρέφει στην Κύπρο όπου θα γίνει προσπάθεια να επιδιορθωθεί τις επόμενες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

για άλλη μια φορά τα παιδιά των Παλαιστίνιων της Αθήνας, διαδήλωσαν σήμερα
" Το κορμί μας και το αίμα μας για την Παλαιστίνη "