Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

Την πρόθεση του ομίλου Μυτιληναίου να καταθέσει προσφορά για την είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της κρατικά ελεγχόμενης εταιρείας παραγωγής νικελίου Λάρκο, γνωστοποίησε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος.
«Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα (συμβούλων) που θα μας υποστηρίξει να χτυπήσουμε την Λάρκο», ανέφερε ο κ. Μυτιληναίος κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εταιρείας σε αναλυτές.
Σημειώνεται ότι η Λάρκο είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς νικελίου και σιδηρονικελίου στον κόσμο και ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο, την Εθνική Τράπεζα και τη ΔΕΗ.
Το ενδιαφέρον του ομίλου Μυτιληναίου για την εταιρεία είχε εκφρασθεί και στην πρόσφατη γενική συνέλευση. Ο κ. Μυτιληναίος είχε επισημάνει ωστόσο την ανάγκη, να δώσει το Δημόσιο λύση στα περιβαλλοντικά, στην τιμολόγηση του ρεύματος από τη ΔΕΗ και στην εθελούσια έξοδο, προκειμένου να εκδηλωθεί επίσημα ενδιαφέρον.
Εμείς να δεις ενδιαφέρον.........

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά μόμο στην Ουγκάντα γίνονται. Τι είπε δηλαδή ο Ευάγγελος, θα σώσω την ΛΑΡΚΟ αλλά δώστε μου τζάμπα ρεύμα και μην ξαναμιλήσετε για περιβάλλον συνδικαλισμό κτλ.
Μαλιστα, ετσι γίνομαι και εγώ επιχειρηματίας.