Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;;;

Από την oikotopia@otenet.gr

Προστατευόμενες περιοχές;;;;; ποίες υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα ή ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον;; Εγώ θα σας πω ταπεινά τι νομίζω για αυτή τη χώρα σε πολύ απλά Ελληνικά. Ουδεμία αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι η χειρότερη όλων των εποχών και η πιο εγκληματική απ' όλες. Ουδεμία αμφιβολία ότι ζούμε σε μια χώρα τραγική, υποανάπτυκτη και πλέον πέραν βοηθείας. Ουδεμία αμφιβολία για την αδιαφορία όλων των διαμορφωτών κοινής γνώμης για αυτό μην απορρεί κανένας για την αδιαφορία των πολιτών σε αυτή τη χώρα.
Όταν βρώμα, έγκλημα και αδιαφορία δίνεις ως παράδειγμα προς ακολούθηση, τότε έτσι ακριβώς θα φερθούν οι περισσότεροι. Για τις τάχα μου μη κυβερνητικές οργανώσεις καθώς και τις περισσότερες ή τους περισσότερους φορείς που ασχολούνται με θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και τα ζώα εν γένει και γενικότερα καλύτερα ας μην μιλήσουμε για τα πάρε-δώσε χρημάτων που λαμβάνουν χώρα σε αυτές. Λίγο-πολύ όλοι τα παίρνουν σε τούτη τη χώρα.
Εγώ τόσο πολύ θα ήθελα να δουλεύω στην Ελληνική Ορνιθολογική φυσικά επί πληρωμής διότι πιστεύω πως έχω να δώσω πραγματικό πλούτο αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τέτοιες ευκαιρίες να κάνουμε πραγματικά αυτό που αγαπάμε με την ψυχή μας δεν υπάρχουν ή μάλλον σκόπιμα το κράτος και το σύστημα το ίδιο μας τις στερεί. Δυστυχώς είμαστε μια άθλια χώρα όπου σκοπός των Κυβερνήσεων είναι η σκόπιμη μαζική εξαθλίωση του ανθρώπου καθώς και η εξάρτησή του από καρτέλ και την τηλεόραση, σκόπιμη καλλιιέργεια αδαιφορίας και καταστολής του πληθυσμού και σκόπιμη καταστροφή του περιβάλλοντοτς και των οικοσυστημάτων στη χώρα. Δυστυχώς καμία περιβαλλοντική οργάνωση ή εφάμιλλη αυτής δεν έχει τα αρχίδια να βγει δημοσίως και να καταγγείλει τα εγκλήματα που γίνονται σε αυτή τη χώρα και να τα δημοσιεύσει στο εξωτερικό αλλά ακόμα πιο πολύ καμία τέτοια οργάνωση δεν έχει τα αρχίδια να απαιτήσει και να χαράξει μια ριζοσπαστική και καινοτόμα πορεία διότι εδώ στην Ελλάδα πάντοτε ξέρουμε καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους.
Και αν το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης" είναι ότι καλύτερο έχει να αναδείξει μια ολόκληρη πρωτεύουσα και συνεπώς μια ολόκληρη χώρα,τότε ντρέπομαι πραγματικά που είμαι Έλληνας και δεν θα ήθελα πια να αποκαλούμαι και Έλληνας.
Ζούμε σε μια χώρα ξεφτυλισμένη με πολίτες, παράγοντες, φορείς, οργανώσεις, εταιρίες, πολιτικούς που έχουν σκύψει στα τέσσερα και έχουν εξαγοραστεί.
Καμιά φορά σκέφτομαι, ίσως καλύτερα να κλείσω τα μάτια μου και όπως θα αιωρούμαι στα φτερά ενός αετού να προσεύχομαι μόνο τον ουρανό να βλέπω και ποτέ ξανά να μην θωρήσω.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: