Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ENDESA HELLAS;

Ολοκλήρωσε, σήμερα, η ιταλική Enel SpA την απόκτηση του ποσοστού 25,01% που κατείχε η Acciona στο μετοχικό κεφάλαιο της ισπανικής Endesa και κατέχει πλέον - μέσω της Enel Energy Europe Srl - το 92,06% του μετοχικού κεφαλαίου της ισπανικής εταιρίας. Ο Ομιλος Enel έχει δηλαδή πλέον τον πλήρη έλεγχο της Endesa, η οποία μέσω της θυγατρικής της, Endesa Hellas δραστηριοποιείται στον ενεργειακό τομέα της χώρας μας.
«Σήμερα ολοκληρώσαμε τη στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης, μέσω της πλήρους ενοποίησης της Endesa. Η εταιρία εφεξής θα έχει ενιαία δομή διακυβέρνησης, η οποία θα της επιτρέψει να ενδυναμώσει την ηγετική της θέση στην Ισπανία, καθώς και σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον θα αναπτυχθούν περαιτέρω συνέργειες με σημαντικά οφέλη στα οικονομικά αποτελέσματα, τόσο της Endesa όσο και του συνολικού Ομίλου της Enel», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ιταλικής εταιρίας κ. Φούλβιο Κόντι.
Δηλαδή τώρα ο Κοπελούζος (ENEL CO) θα έχει εργοστάσια μαζί με το Μυτιληναίο στον κόλπο της Αντίκυρας;;
ε! ρε γλέντια!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ
ΝΕΟ ΓΙΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ;

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Ανώνυμε,
Προς το παρόν, απο ότι γνωρίζουμε εκκρεμμεί η περιβαλλοντική αδειοδότηση της νέας μορφής της επένδυσης.
Φυσιολογικά λοιπόν στην παρόυσα φάση δεν μπορεί να ξεκινήσει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ειστε βρε παιδια?απο που ξεκινησε η ολη οργανωση που σιγουρα θελει το καλο μας?καποιο ονομα ισως να ηταν αρκετο για μεγαλυτερη κινητοποιηση...εκτος αν οντως εξυπηρετουνται συμφεροντα.θα ηθελα ειλικρινα να ειναι μια επωνυμη κινηση με συνεπειες παρα μια αφυπνηση που σιγουρα θα πεσει στο κενο.οι υπευθυνοι μεχρι που ειναι διατεθειμενοι να φτασουν?ακομα και οι οπαδοι ομαδων που ολοι μας χλευαζουμε, εχουν επωνυμιες και καλυτεροι οργανωση.σκεψου το.

Π. Λ. είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΓΗ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΛΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;

έλεος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, αν δεν έπεσες απο τον ουρανό στη Βοιωτία, στο ιστολόγιο μας κλπ, δεν δικαιολογούνται όσα λες περί ανωνυμίας.

Με όνομα και επώνυμο γίνονται όλες οι καταγγελίες, οι κινητοποιήσεις, οι παραστάσεις. Με όνομα και επώνυμο εμφανίζονται μέλη μας σε εφημερίδες και σταθμούς.

Με όνομα και επώνυμο κάνουμε γενικές συνελεύσεις και δίνουμε συνεντεύξεις τύπου.

Τέλος προφανώς και εξυπηρετούμε συμφέροντα. Ποιανών τα συμφέροντα δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβεις.