Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

Stop στους εμπόρους του θανάτου


ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!

Την ώρα που οι βόμβες και τα όπλα του Ισραήλ αιματοκυλούν τη Γάζα, την ώρα που η γενοκτονία των Παλαιστινίων βρίσκεται σε εξέλιξη με τη στήριξη των ΗΠΑ και την ανοχή των κρατών (μηδέ των αραβικών εξαιρουμένων) η Ελλάδα δια του Αστακού χρησιμοποιείται ως βάση για τον εξοπλισμό των φονιάδων του Ολμέρτ. Ντροπιάζει και στοχοποιεί την πόλη μας η χρησιμοποίηση του λιμανιού για την εξόντωση αθώων και εκθέτει την Ελλάδα.

365 κοντέινερ με βόμβες τελευταίας τεχνολογίας πρόκειται να διακινηθούν από τον Αστακό προς το Ισραήλ. Κι ενώ όλα τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση, κι ενώ όλα τα ντοκουμέντα που αφορούν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ναύλωση των πλοίων της εν λόγω μεταφοράς έχουν έρθει στο φως, η Κυβέρνηση διαψεύδει!!! Ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι η πρώτη φορά που όπλα μεταφέρονται από το (όπως εξελίσσεται) «αμαρτωλό» λιμάνι του Πλατυγιαλιού, του Αστακού.

Η υποκρισία περισσεύει όταν οι ειρηνευτικές πρωτοβουλίες είναι λόγια κι οι μεταφορές όπλων έργα.

Είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε τον απόπλου αυτών των πλοίων σαν έμπρακτη εκδήλωση της αντίθεσης μας στις αμερικανοΐσραηλινές μεθοδεύσεις εξόντωσης και της συμπαράστασής μας και της Αλληλεγγύης μας στο μαρτυρικό Παλαιστινιακό Έθνος.

Γι’ αυτόν τον σκοπό προετοιμάζουμε δυναμική κινητοποίηση - συγκέντρωση την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 1.00 μ.μ. στην παραλία του Αστακού και καλούμε τους πάντες να συμμετέχουν.

Συντονιστικό όργανο φορέων και πολιτών του Δήμου Αστακού

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καλεί τον ελληνικό λαό να συνεχίσει την εγρήγορσή του ώστε να πέσουν στο κενό όλες οι ύπουλες απόπειρες της κυβέρνησης Καραμανλή να βοηθηθούν οι ισραηλινοί νεοναζί.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου του αμερικάνικου Πενταγώνου διαψεύδει την Υπουργό Εξωτερικών, που δήλωνε ότι δεν υπάρχει θέμα. Η μεταφορά οπλισμού από το λιμάνι του Αστακού δεν θα αναβληθεί για λόγους ασφάλειας, όπως αναφέρει το Πεντάγωνο: Θα ακυρωθεί οριστικά, για τον απλό λόγο ότι ο ελληνικός λαός, μετά την έκκληση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, έδειξε ότι δεν θα ανεχτεί να παίζει η χώρα μας το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στους διεθνείς τρομοκράτες.

Όλοι την Πέμπτη 15/1/2009 στο λιμάνι του Αστακού, στην ενωτική συγκέντρωση των φορέων της περιοχής.

Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.

Ούτε μια σφαίρα από κανένα ελληνικό λιμάνι στους ισραηλινούς σφαγείς.

Κατάργηση κάθε διπλωματικής, στρατιωτικής, πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής σχέσης με το κράτος του Ισραήλ.

13/1/2009

απλότης είπε...

http://simplemangreek.blogspot.com/
Συμμέτοχοι στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είμαστε όλοι μας. Όλος ο ελληνικός λαός συμμετείχε και συμμετέχει μέσω της ψήφου του στις γενοκτονίες που λάμβαναν και λαμβάνουν χώρα από το Κόσοβο μέχρι την Γάζα. Και θα συμμετέχει και στις γενοκτονίες που σχεδιάζονται να γίνουν μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια.
Από το σημερινό ιδιωτικό αμερικανικό λιμάνι του Αστακού μέχρι την αμερικανική γη της Σούδας, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι την Κύπρο. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Σημίτη και από αυτόν μέχρι τον Κώστα Καραμανλή. Από τότε μέχρι σήμερα μέσω της ψήφου μας ρίχνουμε και μία σφαίρα σε κάθε άμαχο και σε κάθε αντιστασιακό των χωρών που βρίσκονται τριγύρω μας και που βάλλονται από τους ισχυρούς Χρηματοδότες μας.
Τα ανθρωπάκια που έχτισαν τα κόμματα των αχρήστων ένα στόχο είχαν από την ημέρα της δημιουργίας τους: Να μας κρατούν σε λήθαργο και πανικό για να μπορούν να κάνουν τις δουλειές των αφεντικών τους με άνεση και χωρίς να «ματώσει μύτη».
Έχουν βάλει και στην γραμμή αντίδρασης κόμματα της πρώην Αριστεράς, έτσι ώστε να πέφτει η απαραίτητη στάχτη στα μάτια μας που μας κάνει να βλέπουμε ότι είμαστε περήφανη και αδούλωτη ράτσα και όλα πηγαίνουν κατ’ ευχή...
Η Ελλάδα είναι(ειδικά μετά την μεταπολίτευση) το μεγάλο λιμάνι για τις βρώμικες δουλειές που γίνονται στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο.
Δεν είμαστε Χώρα αλλά τόπος ξεκούρασης, ανεφοδιασμού και καμουφλάζ των Αμερικανικών (δηλαδή Εβραϊκών) εταιρειών πολέμου.
Από το 1999 με την γενοκτονία των Γιουγκοσλάβων στο 2003 στην γενοκτονία των Ιρακινών και από τότε μέχρι το 2009 στην γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Όσο, λοιπόν, και να θέλουμε να δηλώνουμε την στήριξή μας απέναντι στους λαούς που ένιωσαν την καταπίεση και την εξαθλίωση, δυστυχώς δε μπορούμε να τους πείσουμε ότι είμαστε αμέτοχοι σε αυτό το έγκλημα. Δε μπορούμε να τρώμε την «κουτόσουπα» ότι τυχαία θα περάσει η Ιόνια Οδός από τον Αστακό για την διευκόλυνση των Ελλήνων πολιτών, ούτε ότι η Ολυμπία Οδός θα κατασκευαστεί για να φθάνουμε στην Καλαμάτα σε 2 ώρες, ούτε ότι η Εγνατία Οδός θα μας οδηγεί από την Πόλη στην Ηγουμενίτσα σε 6 ώρες. Γραμμές πολεμικού ανεφοδιασμού χαράζονται και όχι μόνο τις έχουμε προπληρώσει εδώ και 10 ετίες αλλά δίνουμε και τον οβολό μας μέσω διοδίων για να είμαστε εκτός από συνένοχοι και χρηματοδότες. Πότε θα καταλάβουμε πλέον ότι αναλώσιμα είδη είμαστε για τους Ξένους Επενδυτές και για τα Τοπικά τσιράκια τους; Πότε θα ξυπνήσουμε και δεν θα ζητήσουμε μία θέση στο Δημόσιο γλείφοντας αλλά θα απαιτήσουμε την Αλήθεια;
Έτσι, μέσα στην πείνα και την μιζέρια που θα ζούμε να έχουμε την ικανοποίηση ότι εμείς δεν συμμετείχαμε, δεν ενδώσαμε, δεν πουληθήκαμε γιατί απλά είχαμε συνείδηση. Να κοιμόμαστε το βράδυ ως ελεύθερα σκεπτόμενα άνθρωποι, ως ουσιαστικοί νικητές...